Close

ONLINE NIEUWE ZAAK AANMELDEN

Home » Aanmelden


Bent u op zoek naar een gespecialiseerde advocaat, meld uw strafzaak dan aan via dit aanmeldformulier. Het aanmelden van uw zaak is geheel gratis en vrijblijvend. 

Binnen 24 uur (tijdens kantoortijden) neemt de advocaat contact met u op. 

U beslist daarna pas of u er echt een zaak van wilt maken.

  Jorrit Hermes
  Jorrit Hermes
  23 September 2023
  Corina heeft één van mijn cliënten enorm geholpen. Ze is scherp, toegankelijk en uiterst professioneel.
  Patrick Van B.
  Patrick Van B.
  29 Juni 2023
  Fijne communicatie, verstand van zaken en nemen je stap voor stap mee in het hele proces. Ik ben blij dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen een gespecialiseerd kantoor in de arm te nemen die me ook tijdens het verhoor bijstonden. Uiteindelijk met als succesvol resultaat het seponeren van de zaak! Nogmaals super bedankt om me te helpen om deze nachtmerrie eindelijk zo af te kunnen sluiten!
  Nino Kikilasjvili
  Nino Kikilasjvili
  14 Juni 2023
  Ontzettend geholpen door mw. Herrings en een hele fijne vrouw in de omgang en het contact! Weet mensen gerust te stellen maar is wel eerlijk en direct. Echt een aanrader!
  roon
  roon
  10 Juni 2023
  bij 1e kennismaking met mr Herrings dacht ik heel even uhmmm 🤔 (maar dit was dan ook in een vervelende situatie) maar deze relatief jonge advocaten duiken echt in jouw dossier inclusief de punten en komma's. en het maakt niet wat voor juridisch onderwerp dan ook. recht of onrecht. de ovj kreeg het er warm van.
  Stefanie Meijers
  Stefanie Meijers
  18 April 2023
  Wat ben ik blij dat wij hebben gekozen voor deze toppers! Mr Herrings heeft ons heel erg goed bijgestaan in een heel heftige periode. Deze vrouw is niet alleen een heel goede advocaat maar vooral ook een gewoon mens,die weet wat je doormaakt. Niets is haar te veel en je kunt met alle vragen bij haar terecht en krijgt er snel antwoord op in gewoon nederlands en niet van die juridische taal waar niemand iets van begrijpt. Komt ze er zelf even niet uit dan weet zij zeer kundige collega’s te vinden waarmee ze dan een oplossing zal vinden. Dus mocht je op zoek zijn naar een advocaat in hart en nieren dan ben je bij Herrings&Pirone op het juiste adres! Gr .Stefanie
  Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
  Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
  8 Maart 2023
  Ik had heel kort de tijd voor mijn zaak. Ze reageerde super snel. En ondanks ze niet specifiek nog wat konden met mijn zaak. Heeft ze me goede tips gegeven en een fijn gesprek gehad. Voelde me gehoord. Heel erg bedankt.
  Jeannet Kuijpers
  Jeannet Kuijpers
  15 Februari 2023
  Hartelijk dank Corina voor het geweldige pleidooi wat je heb gehouden. Zeer dankbaar hiervoor. Van 90 uur werkstraf naar 30 uur. 👏👏👏👏👏🤮
  Yonghai chen
  Yonghai chen
  14 Februari 2023
  Ik ben zeer goed geholpen door mevrouw Herrings, zij legt alles zeer goed en duidelijk uit zodat je niet voor verrassingen komen te staan .
  × Hoe kan ik je helpen?