Close

ADVOCAAT BIJ BESCHULDIGING VAN AANRANDING

  • ✔ 24/7 bereikbaar
  • ✔ Ook spreken wij Engels en Frans
  • ✔ Eerste advies of directe bijstand

Bent u op zoek naar een goede, gespecialiseerde zedenadvocaat omdat u wordt verdacht van aanranding? Dan staan De Strafpleiters uit Rijen voor u klaar. Wij hebben veel ervaring met diverse soorten zedenzaken en weten precies hoe we een sterke verdediging kunnen neerzetten. Met onze deskundige hulp verkleint u de kans op een veroordeling.

HET BELANG VAN EEN GOEDE ADVOCAAT BIJ EEN VERDENKING VAN AANRANDING

Het zedendelict aanranding, of formeel aanranding van de eerbaarheid genoemd, is iemand dwingen tot het plegen of ondergaan van een ontuchtige handeling. Dit komt meestal neer op het ongewenst aanraken of laten aanraken van geslachtsdelen. Ook zoenen onder dwang valt onder aanranding. De juridische omschrijving van aanranding lijkt veel op die van het zedendelict verkrachting. Het verschil tussen beide is dat bij een verkrachting sprake is van seksueel binnendringen van het lichaam van een ander en bij aanranding niet. Op verkrachting staat dan ook een hogere straf gesteld dan op aanranding, iets waar wij u als uw advocaat graag verder over informeren.

SCHAKEL ONS IN VOOR EEN STERKE VERDEDIGING

Als u wordt verdacht van aanranding, seksueel misbruik of verkrachting, dan zorgt een advocaat van ons advocatenkantoor in Rijen graag voor een sterke verdediging. Neem contact op via info@destrafpleiters.nl of vul ons contactformulier in. Dan hoort u binnen 24 uur van ons.

Bekijk onze succes stories

Succes stories