Close

Advocaat voor bijstand bij een te hoog alcoholpercentage

Home » Advocaat voor bijstand bij een te hoog alcoholpercentage

U heeft een advocaat nodig die u kan ondersteunen als u te maken krijgt met het strafrecht, omdat u heeft gereden met een te hoog alcoholpercentage. Rijden onder de invloed van alcohol is een strafbaar vergrijp, maar wel één waarvoor u een verweer kunt laten opstellen door een advocaat. Benader hiervoor daarom de specialisten van De Strafpleiters uit Rijen.

Wat een advocaat voor u kan doen als u heeft gereden met een te hoog alcoholpercentage

Als is gebleken dat u als bestuurder heeft gereden met een te hoog alcoholpercentage, is het desondanks verstandig om wel de hulp van een goede advocaat in te schakelen. Het is namelijk niet zo dat een te hoge uitslag of zelfs een bekentenis direct leidt tot het kwijtraken van uw rijbewijs. Aangezien een geldig alcoholonderzoek moet voldoen aan strenge waarborgen, kan een goede advocaat met de juiste kennis over het verkeersstrafrecht veel voor u betekenen. Ondanks een aantoonbaar te hoog alcoholpercentage kan de advocaat bijvoorbeeld een verweer opstellen waaruit blijkt dat aan één of meerdere van deze waarborgen niet is voldaan, waardoor vervolgens uw rijbewijs niet ingevorderd kan worden.

Meld u bij ons aan of stuur een e-mail

Heeft u een advocaat nodig omdat u uw rijbewijs dreigt te verliezen vanwege een te hoog alcoholpercentage? Schakel dan direct een strafrechtadvocaat van De Strafpleiters in. Wij voeren als uw strafrechtadvocaten voor u een effectief verweer, geholpen door onze kennis en ervaring. Neem contact met ons op om gebruik te maken van onze diensten. Stuur een e-mail naar info@destrafpleiters.nl of meld uzelf direct online aan.

Bekijk onze succes stories

Succes stories

Jorrit Hermes
Jorrit Hermes
23 September 2023
Corina heeft één van mijn cliënten enorm geholpen. Ze is scherp, toegankelijk en uiterst professioneel.
Patrick Van B.
Patrick Van B.
29 Juni 2023
Fijne communicatie, verstand van zaken en nemen je stap voor stap mee in het hele proces. Ik ben blij dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen een gespecialiseerd kantoor in de arm te nemen die me ook tijdens het verhoor bijstonden. Uiteindelijk met als succesvol resultaat het seponeren van de zaak! Nogmaals super bedankt om me te helpen om deze nachtmerrie eindelijk zo af te kunnen sluiten!
Nino Kikilasjvili
Nino Kikilasjvili
14 Juni 2023
Ontzettend geholpen door mw. Herrings en een hele fijne vrouw in de omgang en het contact! Weet mensen gerust te stellen maar is wel eerlijk en direct. Echt een aanrader!
roon
roon
10 Juni 2023
bij 1e kennismaking met mr Herrings dacht ik heel even uhmmm 🤔 (maar dit was dan ook in een vervelende situatie) maar deze relatief jonge advocaten duiken echt in jouw dossier inclusief de punten en komma's. en het maakt niet wat voor juridisch onderwerp dan ook. recht of onrecht. de ovj kreeg het er warm van.
Stefanie Meijers
Stefanie Meijers
18 April 2023
Wat ben ik blij dat wij hebben gekozen voor deze toppers! Mr Herrings heeft ons heel erg goed bijgestaan in een heel heftige periode. Deze vrouw is niet alleen een heel goede advocaat maar vooral ook een gewoon mens,die weet wat je doormaakt. Niets is haar te veel en je kunt met alle vragen bij haar terecht en krijgt er snel antwoord op in gewoon nederlands en niet van die juridische taal waar niemand iets van begrijpt. Komt ze er zelf even niet uit dan weet zij zeer kundige collega’s te vinden waarmee ze dan een oplossing zal vinden. Dus mocht je op zoek zijn naar een advocaat in hart en nieren dan ben je bij Herrings&Pirone op het juiste adres! Gr .Stefanie
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
8 Maart 2023
Ik had heel kort de tijd voor mijn zaak. Ze reageerde super snel. En ondanks ze niet specifiek nog wat konden met mijn zaak. Heeft ze me goede tips gegeven en een fijn gesprek gehad. Voelde me gehoord. Heel erg bedankt.
Jeannet Kuijpers
Jeannet Kuijpers
15 Februari 2023
Hartelijk dank Corina voor het geweldige pleidooi wat je heb gehouden. Zeer dankbaar hiervoor. Van 90 uur werkstraf naar 30 uur. 👏👏👏👏👏🤮
Yonghai chen
Yonghai chen
14 Februari 2023
Ik ben zeer goed geholpen door mevrouw Herrings, zij legt alles zeer goed en duidelijk uit zodat je niet voor verrassingen komen te staan .
× Hoe kan ik je helpen?