Close

Advocaat voor bijstand bij een te hoog alcoholpercentage

Home » Advocaat voor bijstand bij een te hoog alcoholpercentage
  • ✔ 24/7 bereikbaar
  • ✔ Ook spreken wij Engels en Frans
  • ✔ Eerste advies of directe bijstand

U heeft een advocaat nodig die u kan ondersteunen als u te maken krijgt met het strafrecht, omdat u heeft gereden met een te hoog alcoholpercentage. Rijden onder de invloed van alcohol is een strafbaar vergrijp, maar wel één waarvoor u een verweer kunt laten opstellen door een advocaat. Benader hiervoor daarom de specialisten van De Strafpleiters uit Rijen.

Wat een advocaat voor u kan doen als u heeft gereden met een te hoog alcoholpercentage

Als is gebleken dat u als bestuurder heeft gereden met een te hoog alcoholpercentage, is het desondanks verstandig om wel de hulp van een goede advocaat in te schakelen. Het is namelijk niet zo dat een te hoge uitslag of zelfs een bekentenis direct leidt tot het kwijtraken van uw rijbewijs. Aangezien een geldig alcoholonderzoek moet voldoen aan strenge waarborgen, kan een goede advocaat met de juiste kennis over het verkeersstrafrecht veel voor u betekenen. Ondanks een aantoonbaar te hoog alcoholpercentage kan de advocaat bijvoorbeeld een verweer opstellen waaruit blijkt dat aan één of meerdere van deze waarborgen niet is voldaan, waardoor vervolgens uw rijbewijs niet ingevorderd kan worden.

Meld u bij ons aan of stuur een e-mail

Heeft u een advocaat nodig omdat u uw rijbewijs dreigt te verliezen vanwege een te hoog alcoholpercentage? Schakel dan direct een strafrechtadvocaat van De Strafpleiters in. Wij voeren als uw strafrechtadvocaten voor u een effectief verweer, geholpen door onze kennis en ervaring. Neem contact met ons op om gebruik te maken van onze diensten. Stuur een e-mail naar info@destrafpleiters.nl of meld uzelf direct online aan.

Bekijk onze succes stories

Succes stories