Close

Wij strijden als uw advocaat bij verdenkingen van drugsbezit

Home » Wij strijden als uw advocaat bij verdenkingen van drugsbezit

 

 

  • ✔ 24/7 bereikbaar
  • ✔ Ook spreken wij Engels en Frans
  • ✔ Eerste advies of directe bijstand

 

U heeft een advocaat nodig als u door justitie in Brabant of elders wordt verdacht of vervolgd vanwege drugsbezit of het dealen van drugs, omdat dit wordt aangemerkt als een misdrijf. Er kan u dus een strafblad of een gevangenisstraf boven het hoofd hangen. Bij De Strafpleiters uit Rijen wordt u in contact gebracht met een advocaat voor drugs die uw delict kan analyseren op basis van het strafrecht en met deze informatie een verweer op kan stellen.

Reken op een advocaat van ons als u wordt verdacht van drugbezit

U heeft een advocaat nodig als u wordt verdacht van het plegen van een misdrijf met drugs, zoals drugsbezit of dealen. U heeft hierdoor te maken met het strafrecht, dit is voor een advocaat van ons kantoor gelukkig bekend gebied, zodat deze voor u goede bijstand kan verlenen omtrent uw delict met drugs. De Strafpleiters hebben namelijk veel ervaring met het voeren van verweer omtrent zaken die te maken hebben met de opiumwet. Binnen dit gebied van het strafrecht staat een advocaat van ons kantoor voor u klaar om u bijstand te verlenen bij een delict met betrekking tot:

Afhankelijk van de lijst in de opiumwet waarop de drugs staan, waarvan u wordt verdacht een misdrijf als drugsbezit te hebben begaan, zal uw advocaat het verweer aanpassen. Hierbij wordt door ons ook aandachtig geluisterd naar de omstandigheden die voor u hebben geleid tot de verdenking van justitie.

Een advocaat die zich maximaal inzet als u wordt verdacht van het dealen van drugs of drugsbezit

Als u onze succesverhalen bekijkt, zult u ontdekken dat wij veel van onze cliënten succesvol hebben kunnen verdedigen door voor hen een vrijspraak of een strafvermindering te bewerkstelligen. Ook voor u zetten wij ons graag maximaal in. We zorgen voor u een duidelijke en laagdrempelige communicatie. U kunt bij ons via het persoonlijke 06-nummer of het e-mailadres toenadering zoeken met de advocaat die op basis van het strafrecht een verweer opstelt voor het delict met drugs waar u van verdacht wordt.

 

Benader ons voor de juridische hulp die u nodig heeft

Heeft u een advocaat nodig omdat u wordt verdacht van een misdrijf als drugbezit of van het dealen van drugs, bijvoorbeeld omdat bij u een hennepkwekerij is aangetroffen? Neem dan direct contact met ons op. Als u ons snel benadert, kunnen wij uw verweer op de beste manier voorbereiden. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@destrafpleiters.nl. Wij introduceren u snel aan de advocaat die op basis van het strafrecht kan helpen als u voor een dergelijk delict als verdachte bent aangemerkt.

 

Bekijk onze succes stories

Succes stories