Close

Wij strijden als uw advocaat bij verdenkingen van drugsbezit

Home » Wij strijden als uw advocaat bij verdenkingen van drugsbezit

 

U heeft een advocaat nodig als u door justitie in Brabant of elders in het land wordt verdacht of vervolgd vanwege drugsbezit of het dealen van drugs, omdat dit wordt aangemerkt als een misdrijf. Er kan u hierdoor een strafblad of een gevangenisstraf boven het hoofd hangen. Bij De Strafpleiters uit Rijen wordt u in contact gebracht met een advocaat met expertise op het gebied van zaken omtrent drugs die uw delict analyseert op basis van het strafrecht en met deze informatie een verweer voor u opstelt.

Reken op een advocaat van ons als u wordt verdacht van drugbezit

U heeft een advocaat nodig als u wordt verdacht van het plegen van een misdrijf met drugs, zoals drugsbezit of dealen. U heeft hierdoor te maken met het strafrecht, dit is voor een advocaat van ons kantoor gelukkig bekend gebied, zodat deze voor u goede bijstand kan verlenen omtrent uw delict met drugs. Wij hebben namelijk veel ervaring met het voeren van verweer omtrent zaken die te maken hebben met de opiumwet. Binnen dit gebied van het strafrecht omtrent drugs staat een advocaat van ons kantoor voor u klaar om u bijstand te verlenen bij een delict met betrekking tot:

Afhankelijk van de lijst in de opiumwet waarop de drugs staan, waarvan u wordt verdacht een misdrijf als drugsbezit te hebben begaan, past uw advocaat het verweer aan. Hierbij wordt ook aandachtig geluisterd naar de omstandigheden die voor u hebben geleid tot de verdenking van justitie.

Een advocaat die zich maximaal inzet als u wordt verdacht van het dealen van drugs of drugsbezit

Als u onze succesverhalen bekijkt, zult u ontdekken dat wij veel van onze cliënten succesvol hebben kunnen verdedigen door voor hen vrijspraak of strafvermindering te bewerkstelligen. Ook voor u zetten wij ons als strafrechtadvocaat graag maximaal in. We zorgen voor duidelijke en laagdrempelige communicatie. U kunt bij ons via het persoonlijke 06-nummer of het e-mailadres toenadering zoeken met de advocaat die op basis van het strafrecht een verweer opstelt voor het delict met drugs waar u van verdacht wordt.

 

Benader ons voor de juridische hulp die u nodig heeft

Heeft u een advocaat nodig omdat u wordt verdacht van een zedendelict of drugbezit. Of verdenken ze u van een misdrijf zoals het dealen van drugs, bijvoorbeeld omdat bij u een hennepkwekerij is aangetroffen en wilt u een advocaat inschakelen? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Als u ons snel benadert, kunnen wij uw verweer op de best mogelijke manier voorbereiden. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@destrafpleiters.nl. Wij introduceren u snel aan de advocaat die u op basis van het strafrecht kan helpen als u voor een dergelijk delict als verdachte bent aangemerkt.

 

Bekijk onze succes stories

Succes stories

Jorrit Hermes
Jorrit Hermes
23 September 2023
Corina heeft één van mijn cliënten enorm geholpen. Ze is scherp, toegankelijk en uiterst professioneel.
Patrick Van B.
Patrick Van B.
29 Juni 2023
Fijne communicatie, verstand van zaken en nemen je stap voor stap mee in het hele proces. Ik ben blij dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen een gespecialiseerd kantoor in de arm te nemen die me ook tijdens het verhoor bijstonden. Uiteindelijk met als succesvol resultaat het seponeren van de zaak! Nogmaals super bedankt om me te helpen om deze nachtmerrie eindelijk zo af te kunnen sluiten!
Nino Kikilasjvili
Nino Kikilasjvili
14 Juni 2023
Ontzettend geholpen door mw. Herrings en een hele fijne vrouw in de omgang en het contact! Weet mensen gerust te stellen maar is wel eerlijk en direct. Echt een aanrader!
roon
roon
10 Juni 2023
bij 1e kennismaking met mr Herrings dacht ik heel even uhmmm 🤔 (maar dit was dan ook in een vervelende situatie) maar deze relatief jonge advocaten duiken echt in jouw dossier inclusief de punten en komma's. en het maakt niet wat voor juridisch onderwerp dan ook. recht of onrecht. de ovj kreeg het er warm van.
Stefanie Meijers
Stefanie Meijers
18 April 2023
Wat ben ik blij dat wij hebben gekozen voor deze toppers! Mr Herrings heeft ons heel erg goed bijgestaan in een heel heftige periode. Deze vrouw is niet alleen een heel goede advocaat maar vooral ook een gewoon mens,die weet wat je doormaakt. Niets is haar te veel en je kunt met alle vragen bij haar terecht en krijgt er snel antwoord op in gewoon nederlands en niet van die juridische taal waar niemand iets van begrijpt. Komt ze er zelf even niet uit dan weet zij zeer kundige collega’s te vinden waarmee ze dan een oplossing zal vinden. Dus mocht je op zoek zijn naar een advocaat in hart en nieren dan ben je bij Herrings&Pirone op het juiste adres! Gr .Stefanie
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
8 Maart 2023
Ik had heel kort de tijd voor mijn zaak. Ze reageerde super snel. En ondanks ze niet specifiek nog wat konden met mijn zaak. Heeft ze me goede tips gegeven en een fijn gesprek gehad. Voelde me gehoord. Heel erg bedankt.
Jeannet Kuijpers
Jeannet Kuijpers
15 Februari 2023
Hartelijk dank Corina voor het geweldige pleidooi wat je heb gehouden. Zeer dankbaar hiervoor. Van 90 uur werkstraf naar 30 uur. 👏👏👏👏👏🤮
Yonghai chen
Yonghai chen
14 Februari 2023
Ik ben zeer goed geholpen door mevrouw Herrings, zij legt alles zeer goed en duidelijk uit zodat je niet voor verrassingen komen te staan .
× Hoe kan ik je helpen?