Close

Advocaat bij een beschuldiging van grooming

Home » Advocaat bij een beschuldiging van grooming

 

Bij De strafpleiters in Rijen vindt u zeker een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan als u wordt verdacht van grooming. Wij zijn namelijk een zeer bekwaam kantoor dat zich altijd maximaal inzet voor onze cliënten. Hierbij hanteren wij duidelijke en begrijpelijke communicatienormen om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw zaak en u op de hoogte te houden tijdens alle relevante juridische procedures.

Wat doet een advocaat bij een zaak omtrent grooming

Als u de hulp nodig heeft van een advocaat in Brabant in een zaak over grooming, valt deze onder de zedenwetgeving. Dit is een omvangrijk en complex onderwerp binnen de wet, waaronder bijvoorbeeld ook het plegen van ontucht of verkrachting vallen. Grooming is in feite de online tegenhanger van kinderlokken, waarbij een volwassene contact zoekt met een minderjarige met het doel om seksueel misbruik te plegen en/of kinderporno te verspreiden. Het is van groot belang dat u direct een goede advocaat inschakelt als u wordt verdacht van grooming, omdat er doorgaans weinig bewijs nodig is voor justitie om een veroordeling rond te krijgen bij dit soort zedendelicten.

Benader ons snel online

Als u een gespecialiseerde advocaat nodig heeft omdat u verdacht wordt van het plegen van grooming of omdat u gehoord zal worden in een groomingszaak, schakel dan de bijstand van ons kantoor in. Vanwege de hoge mate van specialisatie waarover wij als strafrechtadvocaat beschikken, verzorgen wij voor u de beste juridische hulp. Stuur snel een e-mail naar info@destrafpleiters.nl of meldt u online aan. Wij zijn laagdrempelig beschikbaar en beheersen tevens de Franse en Engelse taal.

Bekijk onze succes stories

Succes stories

Jorrit Hermes
Jorrit Hermes
23 September 2023
Corina heeft één van mijn cliënten enorm geholpen. Ze is scherp, toegankelijk en uiterst professioneel.
Patrick Van B.
Patrick Van B.
29 Juni 2023
Fijne communicatie, verstand van zaken en nemen je stap voor stap mee in het hele proces. Ik ben blij dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen een gespecialiseerd kantoor in de arm te nemen die me ook tijdens het verhoor bijstonden. Uiteindelijk met als succesvol resultaat het seponeren van de zaak! Nogmaals super bedankt om me te helpen om deze nachtmerrie eindelijk zo af te kunnen sluiten!
Nino Kikilasjvili
Nino Kikilasjvili
14 Juni 2023
Ontzettend geholpen door mw. Herrings en een hele fijne vrouw in de omgang en het contact! Weet mensen gerust te stellen maar is wel eerlijk en direct. Echt een aanrader!
roon
roon
10 Juni 2023
bij 1e kennismaking met mr Herrings dacht ik heel even uhmmm 🤔 (maar dit was dan ook in een vervelende situatie) maar deze relatief jonge advocaten duiken echt in jouw dossier inclusief de punten en komma's. en het maakt niet wat voor juridisch onderwerp dan ook. recht of onrecht. de ovj kreeg het er warm van.
Stefanie Meijers
Stefanie Meijers
18 April 2023
Wat ben ik blij dat wij hebben gekozen voor deze toppers! Mr Herrings heeft ons heel erg goed bijgestaan in een heel heftige periode. Deze vrouw is niet alleen een heel goede advocaat maar vooral ook een gewoon mens,die weet wat je doormaakt. Niets is haar te veel en je kunt met alle vragen bij haar terecht en krijgt er snel antwoord op in gewoon nederlands en niet van die juridische taal waar niemand iets van begrijpt. Komt ze er zelf even niet uit dan weet zij zeer kundige collega’s te vinden waarmee ze dan een oplossing zal vinden. Dus mocht je op zoek zijn naar een advocaat in hart en nieren dan ben je bij Herrings&Pirone op het juiste adres! Gr .Stefanie
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
8 Maart 2023
Ik had heel kort de tijd voor mijn zaak. Ze reageerde super snel. En ondanks ze niet specifiek nog wat konden met mijn zaak. Heeft ze me goede tips gegeven en een fijn gesprek gehad. Voelde me gehoord. Heel erg bedankt.
Jeannet Kuijpers
Jeannet Kuijpers
15 Februari 2023
Hartelijk dank Corina voor het geweldige pleidooi wat je heb gehouden. Zeer dankbaar hiervoor. Van 90 uur werkstraf naar 30 uur. 👏👏👏👏👏🤮
Yonghai chen
Yonghai chen
14 Februari 2023
Ik ben zeer goed geholpen door mevrouw Herrings, zij legt alles zeer goed en duidelijk uit zodat je niet voor verrassingen komen te staan .
× Hoe kan ik je helpen?