Close

Advocaat bij een beschuldiging van grooming

Home » Advocaat bij een beschuldiging van grooming
  • ✔ 24/7 bereikbaar
  • ✔ Ook spreken wij Engels en Frans
  • ✔ Eerste advies of directe bijstand

Via De strafpleiters vindt u zeker een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan als u wordt verdacht van grooming. Wij zijn namelijk een zeer bekwaam kantoor uit Rijen dat zich altijd maximaal inzet voor onze cliënten. Hierbij hanteren wij duidelijke en begrijpelijke communicatienormen om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw zaak en u op de hoogte te houden tijdens alle relevante juridische procedures.

Wat doet een advocaat bij een zaak omtrent grooming

Als u de hulp nodig heeft van een advocaat in een zaak over grooming, valt deze onder de zedenwetgeving. Dit is een omvangrijk en complex onderwerp binnen de wet, waaronder bijvoorbeeld ook het plegen van ontucht of verkrachting vallen. Grooming is in feite de online tegenhanger van kinderlokken, waarbij een volwassene contact zoekt met een minderjarige met het doel om seksueel misbruik te plegen en/of kinderporno te verspreiden. Het is van groot belang dat u direct een goede advocaat inschakelt als u wordt verdacht van grooming, omdat er doorgaans weinig bewijs nodig is voor justitie om een veroordeling rond te krijgen bij zedendelicten.

Benader ons snel

Als u een gespecialiseerde advocaat nodig heeft omdat u verdacht wordt van het plegen van grooming of omdat u gehoord zal worden in een groomingszaak, schakel dan de bijstand van ons kantoor in. Vanwege de hoge mate van specialisatie waarover wij beschikken, verzorgen wij voor u de beste juridische hulp. Stuur snel  e-mail naar info@destrafpleiters.nl of meldt u online aan. Wij zijn laagdrempelig beschikbaar en beheersen tevens het Frans en Engels.

Bekijk onze succes stories

Succes stories