Close

ADVOCAAT BIJ VERDENKING VAN SEKSUEEL MISBRUIK IN BRABANT

Home » ADVOCAAT BIJ VERDENKING VAN SEKSUEEL MISBRUIK IN BRABANT

  • ✔ 24/7 bereikbaar
  • ✔ Ook spreken wij Engels en Frans
  • ✔ Eerste advies of directe bijstand

Wanneer u een professionele advocaat nodig heeft omdat u wordt verdacht van het plegen van seksueel misbruik, staan De Strafpleiters uit Rijen, Noord-Brabant, u met raad en daad bij. Wij zijn een laagdrempelig advocatenkantoor; u heeft bij ons direct contact via de 06-nummers of e-mailadressen van onze advocaten. Zo profiteert u van korte communicatielijnen en ontvangt u snel persoonlijk advies.

SCHAKEL OP TIJD EEN ADVOCAAT IN ALS U WORDT VERDACHT VAN SEKSUEEL MISBRUIK IN BRABANT

Als u wordt beschuldigd van seksueel misbruik, is het belangrijk om snel een gespecialiseerde advocaat van ons kantoor in Brabant in de arm te nemen. Voorafgaand aan het versturen van de ontbiedingsbrief, heeft de politie namelijk vaak al veel onderzoek gedaan. Zeker bij zedendelicten is dit het geval. Uw eigen verklaring is dan meestal het laatste stukje puzzelstukje om de zaak rond te krijgen en tot een veroordeling te komen. Dit willen wij uiteraard voorkomen. Neem daarom snel contact op met ons kantoor in Brabant op en kies voor gespecialiseerde bijstand tijdens het politieverhoor door een advocaat met kennis van delicten als seksueel misbruik. Dan bepalen we samen een sterke verdedigingsstrategie en voorkomen we dat u een voor u belastende verklaring aflegt bij de politie.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE

Wordt u verdacht van seksueel misbruik, aanranding of verkrachting en heeft u een goede advocaat nodig ter verdediging van uw zaak in Brabant? Dan zijn De Strafpleiters uit Rijen u graag van dienst. Neem contact met ons op bij vragen of voor meer informatie over onze dienstverlening. We vertellen u graag in begrijpelijke taal wat we voor u kunnen betekenen. Stuur een e-mail naar info@destrafpleiters.nl of vul ons contactformulier in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Bekijk onze succes stories

Succes stories