Close

ADVOCAAT BIJ VERDENKING VAN SEKSUEEL MISBRUIK IN BRABANT

Home » ADVOCAAT BIJ VERDENKING VAN SEKSUEEL MISBRUIK IN BRABANT

 

Wanneer u een professionele advocaat nodig heeft omdat u wordt verdacht van het plegen van seksueel misbruik, dan staan De Strafpleiters uit Rijen, Noord-Brabant, u met raad en daad bij. Wij zijn een laagdrempelig advocatenkantoor; u heeft bij ons direct contact via de 06-nummers of e-mailadressen van onze advocaten. Zo profiteert u van korte communicatielijnen en ontvangt u snel persoonlijk advies.

SCHAKEL OP TIJD EEN ADVOCAAT IN ALS U WORDT VERDACHT VAN SEKSUEEL MISBRUIK IN BRABANT

Als u wordt beschuldigd van seksueel misbruik, dan is het belangrijk om snel een gespecialiseerde advocaat van ons kantoor in Brabant in de arm te nemen. Voorafgaand aan het versturen van de ontbiedingsbrief, heeft de politie namelijk vaak al veel onderzoek gedaan. Zeker bij zedendelicten is dit het geval. Uw eigen verklaring is dan meestal het laatste stukje puzzelstukje om de zaak rond te krijgen en tot een veroordeling te komen. Dit willen wij uiteraard voorkomen. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met een strafrechtadvocaat van ons kantoor in Brabant. Op deze manier kiest u voor gespecialiseerde bijstand tijdens het politieverhoor door een advocaat met kennis van delicten als seksueel misbruik. Samen bepalen we een sterke verdedigingsstrategie en voorkomen we dat u een voor u belastende verklaring aflegt bij de politie.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE

Wordt u verdacht van seksueel misbruik, aanranding of verkrachting en heeft u een goede advocaat nodig ter verdediging van uw zaak in Brabant? Onze gespecialiseerde advocaten zijn u graag van dienst. Neem bij vragen of voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op. We vertellen u graag in begrijpelijke taal wat we voor u kunnen betekenen. Stuur een e-mail naar info@destrafpleiters.nl of vul ons contactformulier in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Bekijk onze succes stories

Succes stories

Jorrit Hermes
Jorrit Hermes
23 September 2023
Corina heeft één van mijn cliënten enorm geholpen. Ze is scherp, toegankelijk en uiterst professioneel.
Patrick Van B.
Patrick Van B.
29 Juni 2023
Fijne communicatie, verstand van zaken en nemen je stap voor stap mee in het hele proces. Ik ben blij dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen een gespecialiseerd kantoor in de arm te nemen die me ook tijdens het verhoor bijstonden. Uiteindelijk met als succesvol resultaat het seponeren van de zaak! Nogmaals super bedankt om me te helpen om deze nachtmerrie eindelijk zo af te kunnen sluiten!
Nino Kikilasjvili
Nino Kikilasjvili
14 Juni 2023
Ontzettend geholpen door mw. Herrings en een hele fijne vrouw in de omgang en het contact! Weet mensen gerust te stellen maar is wel eerlijk en direct. Echt een aanrader!
roon
roon
10 Juni 2023
bij 1e kennismaking met mr Herrings dacht ik heel even uhmmm 🤔 (maar dit was dan ook in een vervelende situatie) maar deze relatief jonge advocaten duiken echt in jouw dossier inclusief de punten en komma's. en het maakt niet wat voor juridisch onderwerp dan ook. recht of onrecht. de ovj kreeg het er warm van.
Stefanie Meijers
Stefanie Meijers
18 April 2023
Wat ben ik blij dat wij hebben gekozen voor deze toppers! Mr Herrings heeft ons heel erg goed bijgestaan in een heel heftige periode. Deze vrouw is niet alleen een heel goede advocaat maar vooral ook een gewoon mens,die weet wat je doormaakt. Niets is haar te veel en je kunt met alle vragen bij haar terecht en krijgt er snel antwoord op in gewoon nederlands en niet van die juridische taal waar niemand iets van begrijpt. Komt ze er zelf even niet uit dan weet zij zeer kundige collega’s te vinden waarmee ze dan een oplossing zal vinden. Dus mocht je op zoek zijn naar een advocaat in hart en nieren dan ben je bij Herrings&Pirone op het juiste adres! Gr .Stefanie
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
8 Maart 2023
Ik had heel kort de tijd voor mijn zaak. Ze reageerde super snel. En ondanks ze niet specifiek nog wat konden met mijn zaak. Heeft ze me goede tips gegeven en een fijn gesprek gehad. Voelde me gehoord. Heel erg bedankt.
Jeannet Kuijpers
Jeannet Kuijpers
15 Februari 2023
Hartelijk dank Corina voor het geweldige pleidooi wat je heb gehouden. Zeer dankbaar hiervoor. Van 90 uur werkstraf naar 30 uur. 👏👏👏👏👏🤮
Yonghai chen
Yonghai chen
14 Februari 2023
Ik ben zeer goed geholpen door mevrouw Herrings, zij legt alles zeer goed en duidelijk uit zodat je niet voor verrassingen komen te staan .
× Hoe kan ik je helpen?