Close

ADVOCAAT BIJ VERDENKING VAN SEKSUEEL MISBRUIK

  • ✔ 24/7 bereikbaar
  • ✔ Ook spreken wij Engels en Frans
  • ✔ Eerste advies of directe bijstand

Heeft u een professionele zedenadvocaat nodig omdat u wordt verdacht van het plegen van seksueel misbruik? De Strafpleiters uit Rijen staan u met raad en daad bij. Wij zijn een laagdrempelig advocatenkantoor. U heeft bij ons direct contact via de 06-nummers of mailadressen van onze advocaten, waardoor u korte communicatielijnen heeft en snel persoonlijk advies ontvangt.

SCHAKEL OP TIJD EEN ZEDENADVOCAAT IN ALS U WORDT VERDACHT VAN SEKSUEEL MISBRUIK

Als u wordt beschuldigd van seksueel misbruik, is het belangrijk om snel een gespecialiseerde zedenadvocaat in de arm te nemen. Voorafgaand aan het versturen van de ontbiedingsbrief, heeft de politie namelijk vaak al veel onderzoek gedaan. Zeker bij zedendelicten is dit het geval. Uw eigen verklaring is dan meestal het laatste stukje puzzelstukje om de zaak rond te krijgen en tot een veroordeling te komen. Dit willen wij uiteraard voorkomen. Neem daarom snel contact met ons op en kies voor gespecialiseerde bijstand tijdens het politieverhoor door een echte zedenadvocaat. Dan bepalen we samen een sterke verdedigingsstrategie en voorkomen we dat u een voor u belastende verklaring aflegt bij de politie.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE

Wordt u verdacht van seksueel misbruik, aanranding of verkrachting en heeft u een goede zedenadvocaat nodig ter verdediging? Dan zijn De Strafpleiters uit Rijen u graag van dienst. Neem contact met ons op bij vragen of voor meer informatie over onze dienstverlening. We vertellen u graag in begrijpelijke taal wat we voor u kunnen betekenen. Stuur een e-mail naar info@destrafpleiters.nl of vul ons contactformulier in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Bekijk onze succes stories

Succes stories