Close

Advocaat bij een zaak omtrent ontucht

Home » Advocaat bij een zaak omtrent ontucht
  • ✔ 24/7 bereikbaar
  • ✔ Ook spreken wij Engels en Frans
  • ✔ Eerste advies of directe bijstand

Schakel een advocaat van ons kantoor in als u betrokken bent bij een zaak omtrent ontucht in Brabant of elders in het land. Het aanbieden van juridische hulp bij zedendelicten valt onder de specialisaties waarmee De Strafpleiters uit Rijen al menig client hebben ondersteund. Daarom werkt bij ons ook voor u de geschikte advocaat om te helpen tijdens een zaak omtrent ontucht.

Kies voor een advocaat van ons kantoor bij een zaak over ontucht

We spreken over ontucht wanneer er een seksueel overschrijdende handeling is gepleegd die in strijd is met de geldende sociaal-ethische normen. Het verdacht worden van of het plegen van ontucht valt daarom onder de zedenwetgeving. Dit is een zeer gecompliceerd onderdeel van de Nederlandse wet, waardoor u tijdens een zaak omtrent ontucht altijd het beste de hulp van een goede advocaat kunt inschakelen. Niet in de laatste plaats omdat een veroordeling in een dergelijke zedenzaak kan leiden tot een zware gevangenisstraf en vergaande consequenties voor het leven van de verachte. Het is daarom van belang om voor een sterke strafrechtelijke verdediging te zorgen door een advocaat die verstand heeft van de wetgeving omtrent ontucht.

Wij zijn uw advocaat bij zedenzaken

Als u moet verschijnen in een zaak over ontucht, vindt u de geschikte advocaat zeker via De Strafpleiters. Wij zijn zeer bekwaam in het behandelen van zedenzaken en onze kennis strekt zich ook uit tot andere wettelijke overschrijdingen, zoals verkrachtingszaken. Tevens zetten wij onze deskundigheid in bij groomingdelicten.

Kies voor de juridische hulp van ons kantoor

Als u wordt verdacht van het plegen van ontucht of wanneer u moet verschijnen in een ontuchtzaak, schakel dan de hulp in van een advocaat van ons kantoor. Wij staan u graag bij en communiceren op een toegankelijke manier door korte lijnen aan te houden. Stuur ons een e-mail via info@destrafpleiters.nl of meldt uzelf online aan.

Bekijk onze succes stories

Succes stories