Close

Advocaat bij een zaak omtrent ontucht

Home » Advocaat bij een zaak omtrent ontucht

 

Schakel een advocaat van ons kantoor in als u betrokken bent bij een zaak omtrent ontucht in Brabant of elders in het land. Het aanbieden van juridische hulp bij zedendelicten valt onder de specialisaties waarmee De Strafpleiters uit Rijen, Brabant, al menig client hebben ondersteund. Daarom werkt bij ons ook voor u de geschikte advocaat om te helpen tijdens een zaak omtrent ontucht.

Kies voor een advocaat van ons kantoor bij een zaak over ontucht

We spreken over ontucht wanneer er een seksueel overschrijdende handeling is gepleegd die in strijd is met de geldende sociaal-ethische normen. Het verdacht worden van of het plegen van ontucht valt daarom onder de zedenwetgeving. Dit is een zeer gecompliceerd onderdeel van de Nederlandse wet, waardoor u tijdens een zaak omtrent ontucht altijd het beste de hulp van een goede advocaat inschakelt. Niet in de laatste plaats omdat een veroordeling in een dergelijke zaak kan leiden tot een zware gevangenisstraf en vergaande consequenties voor het leven van de verdachte. Het is daarom van belang om voor een sterke strafrechtelijke verdediging te zorgen met een strafrechtadvocaat die verstand heeft van de wetgeving omtrent ontucht.

Wij zijn uw advocaat bij ontuchtzaken

Als u moet verschijnen in een zaak over ontucht, vindt u de geschikte advocaat zeker via ons advocatenkantoor. Wij zijn zeer bekwaam in het behandelen van zedenzaken en onze kennis strekt zich ook uit tot andere wettelijke overschrijdingen. Denkt u hierbij onder andere aan verkrachtingszaken. Tevens zetten wij onze deskundigheid in bij groomingdelicten.

Kies voor de juridische hulp van ons kantoor

Als u wordt verdacht van het plegen van ontucht of wanneer u moet verschijnen in een ontuchtzaak, schakel dan de hulp in van een advocaat van ons kantoor. Wij staan u graag bij en communiceren op een toegankelijke manier door korte lijnen aan te houden. Stuur ons een e-mail via info@destrafpleiters.nl of meldt uzelf online aan.

Bekijk onze succes stories

Succes stories

Jorrit Hermes
Jorrit Hermes
23 September 2023
Corina heeft één van mijn cliënten enorm geholpen. Ze is scherp, toegankelijk en uiterst professioneel.
Patrick Van B.
Patrick Van B.
29 Juni 2023
Fijne communicatie, verstand van zaken en nemen je stap voor stap mee in het hele proces. Ik ben blij dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen een gespecialiseerd kantoor in de arm te nemen die me ook tijdens het verhoor bijstonden. Uiteindelijk met als succesvol resultaat het seponeren van de zaak! Nogmaals super bedankt om me te helpen om deze nachtmerrie eindelijk zo af te kunnen sluiten!
Nino Kikilasjvili
Nino Kikilasjvili
14 Juni 2023
Ontzettend geholpen door mw. Herrings en een hele fijne vrouw in de omgang en het contact! Weet mensen gerust te stellen maar is wel eerlijk en direct. Echt een aanrader!
roon
roon
10 Juni 2023
bij 1e kennismaking met mr Herrings dacht ik heel even uhmmm 🤔 (maar dit was dan ook in een vervelende situatie) maar deze relatief jonge advocaten duiken echt in jouw dossier inclusief de punten en komma's. en het maakt niet wat voor juridisch onderwerp dan ook. recht of onrecht. de ovj kreeg het er warm van.
Stefanie Meijers
Stefanie Meijers
18 April 2023
Wat ben ik blij dat wij hebben gekozen voor deze toppers! Mr Herrings heeft ons heel erg goed bijgestaan in een heel heftige periode. Deze vrouw is niet alleen een heel goede advocaat maar vooral ook een gewoon mens,die weet wat je doormaakt. Niets is haar te veel en je kunt met alle vragen bij haar terecht en krijgt er snel antwoord op in gewoon nederlands en niet van die juridische taal waar niemand iets van begrijpt. Komt ze er zelf even niet uit dan weet zij zeer kundige collega’s te vinden waarmee ze dan een oplossing zal vinden. Dus mocht je op zoek zijn naar een advocaat in hart en nieren dan ben je bij Herrings&Pirone op het juiste adres! Gr .Stefanie
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
8 Maart 2023
Ik had heel kort de tijd voor mijn zaak. Ze reageerde super snel. En ondanks ze niet specifiek nog wat konden met mijn zaak. Heeft ze me goede tips gegeven en een fijn gesprek gehad. Voelde me gehoord. Heel erg bedankt.
Jeannet Kuijpers
Jeannet Kuijpers
15 Februari 2023
Hartelijk dank Corina voor het geweldige pleidooi wat je heb gehouden. Zeer dankbaar hiervoor. Van 90 uur werkstraf naar 30 uur. 👏👏👏👏👏🤮
Yonghai chen
Yonghai chen
14 Februari 2023
Ik ben zeer goed geholpen door mevrouw Herrings, zij legt alles zeer goed en duidelijk uit zodat je niet voor verrassingen komen te staan .
× Hoe kan ik je helpen?