Close

ADVOCAAT ALS U TE MAKEN HEEFT MET DE OPIUMWET IN BRABANT

Home » ADVOCAAT ALS U TE MAKEN HEEFT MET DE OPIUMWET IN BRABANT
  • ✔ 24/7 bereikbaar
  • ✔ Ook spreken wij Engels en Frans
  • ✔ Eerste advies of directe bijstand

Heeft u een advocaat nodig omdat u verdacht wordt van het overtreden van de Opiumwet in Brabant? Neem dan snel contact op met De Strafpleiters uit Rijen om dit opiumdelict te bespreken. Wij staan namelijk klaar om u de juridische hulp aan te bieden die u nodig heeft. Het bijstaan van cliënten die verdacht worden van het plegen van een opiumdelict behoort tot de specialisaties van een advocaat van ons kantoor.

Uw advocaat als u verdacht wordt van het overtreden van de opiumwet

Als u verdacht wordt van het overtreden van de opiumwet, kan dit als gevolg hebben dat uw woning of bedrijfspand gesloten dreigt te worden. Op basis van artikel 13b van deze wet heeft de burgemeester namelijk deze bevoegdheid indien er een middel wordt verkocht, verstrekt of afgeleverd dat vermeld staat op lijst I of II. Tevens kan u een gevangenisstraf boven het hoofdhangen. Als advocaat delen we graag enkele voorbeelden van een opiumdelict met u:

Berust echter niet zomaar in een aantijging van justitie op basis van de Opiumwet, zonder eerst een goede advocaat in te schakelen.

Wij helpen u bij het bij het opstarten van de tegenprocedure bij een opdiumdelict

Als u verdacht wordt van het begaan van een opiumdelict, als beschreven in de Opiumwet, met alle gevolgen van dien, staan wij voor u klaar om op te treden als uw advocaat. Zodoende helpen wij u bij het nemen van de juiste maatregelen. We kunnen u dan ook helpen bij het in gang zetten van verschillende procedures. Zo rekent u op de gespecialiseerde hulp van een advocaat bij het indienen van een zienswijze, waarin u uw mening kunt geven op het opiumdelict waar u van verdacht wordt en het genomen besluit tot sluiting. Tevens helpt een advocaat van de strafpleiters u graag bij het opstellen van een bezwaarschrift of het starten van een voorlopige voorzieningsprocedure over het opiumdelict.

Benader ons zo snel mogelijk

Neem vandaag nog contact op met een advocaat van ons kantoor als u verdacht wordt van het begaan van een opiumdelict dat tot de sluiting van uw woning of bedrijfspand kan lijden. Uiteraard weet de advocaat waarmee u door ons in contact wordt gebracht alles van de opiumwet en kan deze u dus goed bijstaan. Meld uzelf online aan of stuur een e-mail naar info@destrafpleiters.nl.

Bekijk onze succes stories

Succes stories