Close

ADVOCAAT ALS U TE MAKEN HEEFT MET DE OPIUMWET IN BRABANT

Home » ADVOCAAT ALS U TE MAKEN HEEFT MET DE OPIUMWET IN BRABANT

 

Heeft u een advocaat nodig omdat u verdacht wordt van het overtreden van de Opiumwet in Brabant? Neem dan snel contact op met De Strafpleiters uit Rijen om dit opiumdelict te bespreken. Wij staan namelijk klaar om u de juridische hulp aan te bieden die u nodig heeft. Het bijstaan van cliënten die verdacht worden van het plegen van een opiumdelict behoort tot de specialisaties van een advocaat van ons kantoor.

Uw advocaat als u verdacht wordt van het overtreden van de opiumwet

Als u verdacht wordt van het overtreden van de opiumwet, kan dit als gevolg hebben dat uw woning of bedrijfspand gesloten dreigt te worden. Op basis van artikel 13b van deze wet heeft de burgemeester namelijk deze bevoegdheid indien er een middel wordt verkocht, verstrekt of afgeleverd dat vermeld staat op lijst I of II. Tevens kan u een gevangenisstraf boven het hoofdhangen. Als advocaat delen we graag enkele voorbeelden van een opiumdelict met u:

Berust echter niet zomaar in een aantijging van justitie op basis van de Opiumwet, zonder eerst een goede advocaat in te schakelen.

Wij helpen u bij het bij het opstarten van de tegenprocedure bij een opdiumdelict

Als u verdacht wordt van het begaan van een opiumdelict, zoals beschreven in de Opiumwet, met alle gevolgen van dien, staan wij voor u klaar om op te treden als uw advocaat. Wij helpen u bij het nemen van de juiste maatregelen en kunnen u helpen bij het in gang zetten van verschillende procedures. Zo rekent u op de gespecialiseerde hulp van een advocaat bij het indienen van een zienswijze, waarin u uw mening kunt geven op het opiumdelict waar u van verdacht wordt en het genomen besluit tot sluiting. Tevens helpt een advocaat van de strafpleiters u graag bij het opstellen van een bezwaarschrift of het starten van een voorlopige voorzieningsprocedure over het opiumdelict.

Benader ons zo snel mogelijk

Neem vandaag nog contact op met een advocaat van ons kantoor als u verdacht wordt van het begaan van een opiumdelict dat tot de sluiting van uw woning of bedrijfspand kan lijden. Uiteraard weet de advocaat waarmee u door ons in contact wordt gebracht alles van de opiumwet en kan deze u dus goed bijstaan. Meld uzelf online aan of stuur een e-mail naar info@destrafpleiters.nl. Als strafrechtadvocaat kunnen wij u in diverse zaken juridische hulp verlenen. Zo ook voor andere delicten, zoals een zedendelict.

Bekijk onze succes stories

Succes stories

Jorrit Hermes
Jorrit Hermes
23 September 2023
Corina heeft één van mijn cliënten enorm geholpen. Ze is scherp, toegankelijk en uiterst professioneel.
Patrick Van B.
Patrick Van B.
29 Juni 2023
Fijne communicatie, verstand van zaken en nemen je stap voor stap mee in het hele proces. Ik ben blij dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen een gespecialiseerd kantoor in de arm te nemen die me ook tijdens het verhoor bijstonden. Uiteindelijk met als succesvol resultaat het seponeren van de zaak! Nogmaals super bedankt om me te helpen om deze nachtmerrie eindelijk zo af te kunnen sluiten!
Nino Kikilasjvili
Nino Kikilasjvili
14 Juni 2023
Ontzettend geholpen door mw. Herrings en een hele fijne vrouw in de omgang en het contact! Weet mensen gerust te stellen maar is wel eerlijk en direct. Echt een aanrader!
roon
roon
10 Juni 2023
bij 1e kennismaking met mr Herrings dacht ik heel even uhmmm 🤔 (maar dit was dan ook in een vervelende situatie) maar deze relatief jonge advocaten duiken echt in jouw dossier inclusief de punten en komma's. en het maakt niet wat voor juridisch onderwerp dan ook. recht of onrecht. de ovj kreeg het er warm van.
Stefanie Meijers
Stefanie Meijers
18 April 2023
Wat ben ik blij dat wij hebben gekozen voor deze toppers! Mr Herrings heeft ons heel erg goed bijgestaan in een heel heftige periode. Deze vrouw is niet alleen een heel goede advocaat maar vooral ook een gewoon mens,die weet wat je doormaakt. Niets is haar te veel en je kunt met alle vragen bij haar terecht en krijgt er snel antwoord op in gewoon nederlands en niet van die juridische taal waar niemand iets van begrijpt. Komt ze er zelf even niet uit dan weet zij zeer kundige collega’s te vinden waarmee ze dan een oplossing zal vinden. Dus mocht je op zoek zijn naar een advocaat in hart en nieren dan ben je bij Herrings&Pirone op het juiste adres! Gr .Stefanie
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
8 Maart 2023
Ik had heel kort de tijd voor mijn zaak. Ze reageerde super snel. En ondanks ze niet specifiek nog wat konden met mijn zaak. Heeft ze me goede tips gegeven en een fijn gesprek gehad. Voelde me gehoord. Heel erg bedankt.
Jeannet Kuijpers
Jeannet Kuijpers
15 Februari 2023
Hartelijk dank Corina voor het geweldige pleidooi wat je heb gehouden. Zeer dankbaar hiervoor. Van 90 uur werkstraf naar 30 uur. 👏👏👏👏👏🤮
Yonghai chen
Yonghai chen
14 Februari 2023
Ik ben zeer goed geholpen door mevrouw Herrings, zij legt alles zeer goed en duidelijk uit zodat je niet voor verrassingen komen te staan .
× Hoe kan ik je helpen?