Close

EEN ADVOCAAT TIJDENS HET POLITIEVERHOOR IN BRABANT

Home » EEN ADVOCAAT TIJDENS HET POLITIEVERHOOR IN BRABANT

 

Heeft u behoefte aan een professionele advocaat tijdens uw politieverhoor in Brabant? Sinds een aantal jaar heeft u recht op juridische bijstand tijdens het verhoor. Wanneer u een advocaat inschakelt, mag deze ook bij het politieverhoor zitten. De Strafpleiters is een laagdrempelig en toegankelijk advocatenkantoor in Rijen met echte vechters die de strijd voor u aangaan! Onze advocaten hebben minder oog voor uw portemonnee en willen u vooral graag helpen.

 

EEN ADVOCAAT HELPT U VOORAFGAAND AAN ÉN TIJDENS HET POLITIEVERHOOR IN BRABANT

Wanneer u in aanraking komt met de politie, kan dit stress of angst veroorzaken. Het is dan ook uw recht om een advocaat te spreken voordat het politieverhoor op het bureau in Brabant plaatsvindt. Op deze manier kunt u samen met uw advocaat een strategie bepalen. Of u nu verdacht wordt van een geweldsdelict, vermogensdelict of een zedenmisdrijf, wij staan u bij met deskundige hulp. Bekijk een aantal van onze eerdere, succesvolle zaken en krijg een goed beeld van hoe onze advocaat u kan bijstaan tijdens uw politieverhoor in Brabant.

 

 

EEN ADVOCAAT VOOR VERSCHILLENDE VERDENKINGEN

In het Wetboek van Strafrecht staat welke delicten als een overtreding of misdrijf worden beschouwd. Daar komen meerdere zaken voor in aanmerking. Een persoon kan te maken krijgen met strafrecht als diegene verdacht wordt van een zedendelict of een ander misdrijf. Schakel een professionele advocaat in als u een strafbeschikking heeft ontvangen voor een delict als een geweldsdelict waarbij uw advocaat een beroep kan doen op noodweerexces. Laat ook niet na om onze hulp aan te vragen als u zelf een slachtoffer bent geworden van een misdrijf.

 

VRAAG ONZE EXPERTS OM DESKUNDIGE HULP

Heeft u behoefte aan een eigen advocaat tijdens uw politieverhoor in Brabant? Neem dan contact op met ons kantoor in Rijen. U meldt uw zaak eenvoudig aan door het contactformulier op onze website in te vullen. Ook is het mogelijk om uw zaak aan te melden door een e-mail te sturen naar info@destrafpleiters.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk onze succes stories

Succes stories

Jorrit Hermes
Jorrit Hermes
23 September 2023
Corina heeft één van mijn cliënten enorm geholpen. Ze is scherp, toegankelijk en uiterst professioneel.
Patrick Van B.
Patrick Van B.
29 Juni 2023
Fijne communicatie, verstand van zaken en nemen je stap voor stap mee in het hele proces. Ik ben blij dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen een gespecialiseerd kantoor in de arm te nemen die me ook tijdens het verhoor bijstonden. Uiteindelijk met als succesvol resultaat het seponeren van de zaak! Nogmaals super bedankt om me te helpen om deze nachtmerrie eindelijk zo af te kunnen sluiten!
Nino Kikilasjvili
Nino Kikilasjvili
14 Juni 2023
Ontzettend geholpen door mw. Herrings en een hele fijne vrouw in de omgang en het contact! Weet mensen gerust te stellen maar is wel eerlijk en direct. Echt een aanrader!
roon
roon
10 Juni 2023
bij 1e kennismaking met mr Herrings dacht ik heel even uhmmm 🤔 (maar dit was dan ook in een vervelende situatie) maar deze relatief jonge advocaten duiken echt in jouw dossier inclusief de punten en komma's. en het maakt niet wat voor juridisch onderwerp dan ook. recht of onrecht. de ovj kreeg het er warm van.
Stefanie Meijers
Stefanie Meijers
18 April 2023
Wat ben ik blij dat wij hebben gekozen voor deze toppers! Mr Herrings heeft ons heel erg goed bijgestaan in een heel heftige periode. Deze vrouw is niet alleen een heel goede advocaat maar vooral ook een gewoon mens,die weet wat je doormaakt. Niets is haar te veel en je kunt met alle vragen bij haar terecht en krijgt er snel antwoord op in gewoon nederlands en niet van die juridische taal waar niemand iets van begrijpt. Komt ze er zelf even niet uit dan weet zij zeer kundige collega’s te vinden waarmee ze dan een oplossing zal vinden. Dus mocht je op zoek zijn naar een advocaat in hart en nieren dan ben je bij Herrings&Pirone op het juiste adres! Gr .Stefanie
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
8 Maart 2023
Ik had heel kort de tijd voor mijn zaak. Ze reageerde super snel. En ondanks ze niet specifiek nog wat konden met mijn zaak. Heeft ze me goede tips gegeven en een fijn gesprek gehad. Voelde me gehoord. Heel erg bedankt.
Jeannet Kuijpers
Jeannet Kuijpers
15 Februari 2023
Hartelijk dank Corina voor het geweldige pleidooi wat je heb gehouden. Zeer dankbaar hiervoor. Van 90 uur werkstraf naar 30 uur. 👏👏👏👏👏🤮
Yonghai chen
Yonghai chen
14 Februari 2023
Ik ben zeer goed geholpen door mevrouw Herrings, zij legt alles zeer goed en duidelijk uit zodat je niet voor verrassingen komen te staan .
× Hoe kan ik je helpen?