Close

Een advocaat tijdens het politieverhoor

  • ✔ 24/7 bereikbaar
  • ✔ Ook spreken wij Engels en Frans
  • ✔ Eerste advies of directe bijstand

Heeft u behoefte aan een professionele advocaat tijdens het politieverhoor? Sinds een aantal jaar heeft u recht op juridische bijstand tijdens het verhoor. Wanneer u een advocaat inschakelt, mag deze ook bij het politieverhoor zitten. Wij zijn advocaten die minder oog hebben voor uw portemonnee en u vooral graag willen helpen. Wij zijn een laagdrempelig en toegankelijk advocatenkantoor in Rijen met echte vechters die de strijd voor u aangaan!

Een advocaat helpt u voorafgaand aan én tijdens het politieverhoor

Wanneer u in aanraking komt met de politie kan dit stress of angst veroorzaken. Het is dan ook uw recht om een advocaat te spreken voordat het verhoor op het politiebureau plaatsvindt. Op deze manier kunt u voor dat het politieverhoor plaatsvindt een strategie bepalen samen met uw advocaat. Of u nu verdacht wordt van een geweldsdelict, vermogensdelict of een zedenmisdrijf, wij staan u met raad en daad bij. Bekijk een aantal van onze eerdere en succesvolle zaken en krijg een goed beeld van wat wij voor u kunnen betekenen.

Een advocaat voor verschillende verdenkingen

Het Wetboek van Strafrecht regelt welke delicten, zoals een gijzeling, als een overtreding worden beschouwd. Naast een gijzeling van het strafrecht kunnen hier meerdere zaken voor in aanmerking komen. Het strafrecht is toepasbaar op een persoon die verdacht is van een gijzeling, geweldsdelict of een ander misdrijf. Schakel een professionele advocaat in als u het niet eens bent met de strafbeschikking die u te horen heeft gekregen. U kunt ons inschakelen voor diverse verdenkingen, zoals een zedenmisdrijf of als u zelf een slachtoffer bent geworden.

Vraag onze experts om deskundige hulp

Heeft u behoefte aan een eigen advocaat tijdens het politieverhoor? Neem dan contact op met ons kantoor in Rijen. U kunt eenvoudig uw zaak aanmelden door het invullen van het contactformulier op onze website. Ook heeft u de mogelijkheid om u zaak aan te melden door een e-mail te sturen naar info@destrafpleiters.nl. Wij nemen zo snel mogelijk zelf contact met u op.

Bekijk onze succes stories

Succes stories