Close

EEN ADVOCAAT TIJDENS HET POLITIEVERHOOR IN BRABANT

Home » EEN ADVOCAAT TIJDENS HET POLITIEVERHOOR IN BRABANT
  • ✔ 24/7 bereikbaar
  • ✔ Ook spreken wij Engels en Frans
  • ✔ Eerste advies of directe bijstand

 

Heeft u behoefte aan een professionele advocaat tijdens uw politieverhoor in Brabant? Sinds een aantal jaar heeft u recht op juridische bijstand tijdens het verhoor. Wanneer u een advocaat inschakelt, mag deze ook bij het politieverhoor zitten. De Strafpleiters is een laagdrempelig en toegankelijk advocatenkantoor in Rijen met echte vechters die de strijd voor u aangaan! Onze advocaten hebben minder oog voor uw portemonnee en willen u vooral graag helpen.

 

EEN ADVOCAAT HELPT U VOORAFGAAND AAN ÉN TIJDENS HET POLITIEVERHOOR IN BRABANT

Wanneer u in aanraking komt met de politie, kan dit stress of angst veroorzaken. Het is dan ook uw recht om een advocaat te spreken voordat het politieverhoor op het bureau in Brabant plaatsvindt. Op deze manier kunt u samen met uw advocaat een strategie bepalen. Of u nu verdacht wordt van een geweldsdelict, vermogensdelict of een zedenmisdrijf, wij staan u bij met deskundige hulp. Bekijk een aantal van onze eerdere, succesvolle zaken en krijg een goed beeld van hoe onze advocaat u kan bijstaan tijdens uw politieverhoor in Brabant.

 

 

EEN ADVOCAAT VOOR VERSCHILLENDE VERDENKINGEN

In het Wetboek van Strafrecht staat welke delicten als een overtreding of misdrijf worden beschouwd. Daar komen meerdere zaken voor in aanmerking. Een persoon kan te maken krijgen met strafrecht als diegene verdacht wordt van een zedendelict of een ander misdrijf. Schakel een professionele advocaat in als u een strafbeschikking heeft ontvangen voor een delict als een geweldsdelict waarbij uw advocaat een beroep kan doen op noodweerexces. Laat ook niet na om onze hulp aan te vragen als u zelf een slachtoffer bent geworden van een misdrijf.

 

VRAAG ONZE EXPERTS OM DESKUNDIGE HULP

Heeft u behoefte aan een eigen advocaat tijdens uw politieverhoor in Brabant? Neem dan contact op met ons kantoor in Rijen. U meldt uw zaak eenvoudig aan door het contactformulier op onze website in te vullen. Ook is het mogelijk om uw zaak aan te melden door een e-mail te sturen naar info@destrafpleiters.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk onze succes stories

Succes stories