Close

ADVOCAAT DIE HELPT ALS U UW RIJBEWIJS KWIJT BENT

Home » ADVOCAAT DIE HELPT ALS U UW RIJBEWIJS KWIJT BENT

 

Heeft u een goede advocaat nodig omdat u uw rijbewijs kwijt bent in de provincie Brabant? Dan helpen de advocaten van De Strafpleiters uit Rijen u graag om dit terug te krijgen. Wij staan voor u klaar, ongeacht of u uw rijbewijs nu kwijt bent vanwege te hard rijden, rijden onder invloed van alcohol of drugs of een andere overtreding of misdrijf.

 

 

WAT KAN ONZE ADVOCAAT VOOR U BETEKENEN ALS U UW RIJBEWIJS KWIJT BENT IN BRABANT?

Een advocaat van ons kantoor in Brabant helpt u graag als u uw rijbewijs kwijt bent. Wij begrijpen namelijk dat u uw rijbewijs zo snel mogelijk weer terug wilt. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis over het verkeersstrafrecht, weten we precies op welke wijze wij moeten handelen. In het geval dat u verdachte bent van het veroorzaken van een ongeval met lichamelijk letsel of de dood ten gevolge hebbend, of van het doorrijden na het veroorzaken van een verkeersongeval, dan kunnen wij u ook voorbereiden op en bijstaan tijdens het politieverhoor. Dit kan tevens relevent zijn als uw rijbewijs is ingevorderd vanwege alcohol. Door ons als advocaat in te schakelen als u uw rijbewijs kwijt bent in Brabant, voorkomt u mogelijk dat er onnodig belastend bewijs tegen u wordt verzameld, hetgeen sneller kan leiden tot een veroordeling.

 

 

MELD UW ZAAK ONLINE AAN OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u een advocaat van ons kantoor in Brabant inschakelen omdat u uw rijbewijs kwijt bent? Of heeft u ons nodig voor een andere zaak, bijvoorbeeld omdat u mogelijk wordt gegijzeld vanwege openstaande boetes opgelegd door het CJIB? Wat uw zaak ook is; u kunt deze eenvoudig online aanmelden. Neem contact met ons advocatenkantoor in Rijen op via info@destrafpleiters.nl. Wij reageren binnen 24 uur.

Bekijk onze succes stories

Succes stories

Jorrit Hermes
Jorrit Hermes
23 September 2023
Corina heeft één van mijn cliënten enorm geholpen. Ze is scherp, toegankelijk en uiterst professioneel.
Patrick Van B.
Patrick Van B.
29 Juni 2023
Fijne communicatie, verstand van zaken en nemen je stap voor stap mee in het hele proces. Ik ben blij dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen een gespecialiseerd kantoor in de arm te nemen die me ook tijdens het verhoor bijstonden. Uiteindelijk met als succesvol resultaat het seponeren van de zaak! Nogmaals super bedankt om me te helpen om deze nachtmerrie eindelijk zo af te kunnen sluiten!
Nino Kikilasjvili
Nino Kikilasjvili
14 Juni 2023
Ontzettend geholpen door mw. Herrings en een hele fijne vrouw in de omgang en het contact! Weet mensen gerust te stellen maar is wel eerlijk en direct. Echt een aanrader!
roon
roon
10 Juni 2023
bij 1e kennismaking met mr Herrings dacht ik heel even uhmmm 🤔 (maar dit was dan ook in een vervelende situatie) maar deze relatief jonge advocaten duiken echt in jouw dossier inclusief de punten en komma's. en het maakt niet wat voor juridisch onderwerp dan ook. recht of onrecht. de ovj kreeg het er warm van.
Stefanie Meijers
Stefanie Meijers
18 April 2023
Wat ben ik blij dat wij hebben gekozen voor deze toppers! Mr Herrings heeft ons heel erg goed bijgestaan in een heel heftige periode. Deze vrouw is niet alleen een heel goede advocaat maar vooral ook een gewoon mens,die weet wat je doormaakt. Niets is haar te veel en je kunt met alle vragen bij haar terecht en krijgt er snel antwoord op in gewoon nederlands en niet van die juridische taal waar niemand iets van begrijpt. Komt ze er zelf even niet uit dan weet zij zeer kundige collega’s te vinden waarmee ze dan een oplossing zal vinden. Dus mocht je op zoek zijn naar een advocaat in hart en nieren dan ben je bij Herrings&Pirone op het juiste adres! Gr .Stefanie
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
8 Maart 2023
Ik had heel kort de tijd voor mijn zaak. Ze reageerde super snel. En ondanks ze niet specifiek nog wat konden met mijn zaak. Heeft ze me goede tips gegeven en een fijn gesprek gehad. Voelde me gehoord. Heel erg bedankt.
Jeannet Kuijpers
Jeannet Kuijpers
15 Februari 2023
Hartelijk dank Corina voor het geweldige pleidooi wat je heb gehouden. Zeer dankbaar hiervoor. Van 90 uur werkstraf naar 30 uur. 👏👏👏👏👏🤮
Yonghai chen
Yonghai chen
14 Februari 2023
Ik ben zeer goed geholpen door mevrouw Herrings, zij legt alles zeer goed en duidelijk uit zodat je niet voor verrassingen komen te staan .
× Hoe kan ik je helpen?