Close

EEN ADVOCAAT BIJ EEN STRAFBESCHIKKING IN BRABANT

Home » EEN ADVOCAAT BIJ EEN STRAFBESCHIKKING IN BRABANT

 

Heeft u een advocaat nodig bij een strafbeschikking in Brabant? Of heeft u een deskundige advocaat in het strafrecht uit Brabant nodig, omdat u een strafbeschikking of dagvaarding heeft ontvangen? Schakel dan de specialisten van De Strafpleiters in en wij zullen vechtend de strijd voor u aangaan. Ook wanneer u door justitie in hechtenis dreigt te worden genomen, is onze advocaat die bedreven is in het strafrecht u binnen of buiten Brabant van dienst. Wij zijn een laagdrempelig en toegankelijk advocatenkantoor en werkzaam door heel Nederland. Als advocaat willen wij altijd direct contact met onze cliënten over hun strafzaak. Onze cliënten kunnen ons daarom bereiken via onze 06-nummers, e-mailadressen en we zijn zelfs actief op WhatsApp en Facebook.

 

EEN PROFESSIONELE ADVOCAAT VOOR DE VERDEDIGING BIJ EEN STRAFBESCHIKKING

Wilt u graag een advocaat voor uw strafzaak in Brabant inschakelen na het ontvangen van een dagvaarding of strafbeschikking? De advocaten van De Strafpleiters helpen u graag bij uw verdediging. Wij zijn geen advocaat geworden voor het geld, maar om mensen daadwerkelijk te kunnen helpen. Dat doen wij niet met dure woorden, maar in normale taal die iedereen begrijpt.  Bent u in aanraking gekomen met justitie en dreigt er bijvoorbeeld een gijzeling vanwege openstaande boetes? Een bekwame advocaat in het strafrecht van De Strafpleiters uit Rijen, Noord-Brabant, legt u graag uit wat zij voor u kunnen betekenen voorafgaand of tijdens een politieverhoor, na het ontvangen van een dagvaarding of een strafbeschikking. Gewapend met een flinke dosis kennis en ervaring binnen het strafrecht gaat een advocaat van ons kantoor de strijd voor u aan als u het niet eens bent met uw strafbeschikking.

 

 

ONTVANG HULP BIJ VERSCHILLENDE VERDENKINGEN

In het Wetboek van Strafrecht worden verschillende misdrijven en overtredingen genoemd. Daarnaast zijn er bijzondere wetten waarin delicten staan omschreven, zoals bijvoorbeeld de Opiumwet (in geval van softdrugs zoals hennep en/of harddrugs zoals XTC of MDMA et cetera). Ook de Wet Wapens en Munitie en de Wegenverkeerswet (in geval van rijden onder invloed van alcohol/drugs of rijden met een ongeldig, ingevorderd of geschorst rijbewijs of zelfs zonder rijbewijs et cetera) zijn hierin opgenomen. U kunt verdachte zijn van de verschillende delicten die opgenomen zijn in deze wetten en als strafrechtadvocaat staan wij voor u klaar. Het strafrecht is toepasbaar op een persoon die verdacht is van een zedenmisdrijf of een ander misdrijf, maar ook als een persoon verdachte is van een overtreding.

 

 

BIJ ONTVANGST VAN EEN STRAFBESCHIKKING OF DAGVAARDING SCHAKELT U EEN ADVOCAAT UIT BRABANT IN

Schakel een professionele advocaat uit Brabant in wanneer u op verhoor moet komen bij de politie en als u een dagvaarding, oproep voor een OM-zitting of een strafbeschikking heeft ontvangen. U kunt ons inschakelen voor diverse verdenkingen, zoals een zedenmisdrijf, een geweldsdelict met noodweerexces, een verkeersdelict of een opiumdelict, maar ook indien u zelf slachtoffer bent geworden van een misdrijf gepleegd door een verdachte. Bovendien kan een advocaat in het strafrecht uit Brabant u helpen wanneer u in hechtenis dreigt te worden genomen na de oplegging van een boete.

 

 

SCHAKEL SNEL EEN PROFESSIONELE ADVOCAAT IN VOOR UW STRAFZAAK IN BRABANT

Wilt u graag in contact komen met een professionele advocaat uit Rijen, Noord-Brabant, die uw opgelegde strafbeschikking aanvecht, uw verdediging voert tijdens de zitting of u verhoorbijstand verleent tijdens het politieverhoor? De advocaat die uw zaak oppakt, begeleidt u aan de hand van een diepe kennis over het strafrecht, ook als u mogelijk in hechtenis zal worden genomen vanwege openstaande boetes. Meld uw zaak aan op onze website of neem contact met ons op door te e-mailen naar info@destrafpleiters.nl. Wij zijn zeer toegankelijk bij het aannemen van een zaak binnen het strafrecht en zorgen dat u geholpen wordt door de juiste advocaat.

 

Bekijk onze succes stories

Succes stories

Jorrit Hermes
Jorrit Hermes
23 September 2023
Corina heeft één van mijn cliënten enorm geholpen. Ze is scherp, toegankelijk en uiterst professioneel.
Patrick Van B.
Patrick Van B.
29 Juni 2023
Fijne communicatie, verstand van zaken en nemen je stap voor stap mee in het hele proces. Ik ben blij dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen een gespecialiseerd kantoor in de arm te nemen die me ook tijdens het verhoor bijstonden. Uiteindelijk met als succesvol resultaat het seponeren van de zaak! Nogmaals super bedankt om me te helpen om deze nachtmerrie eindelijk zo af te kunnen sluiten!
Nino Kikilasjvili
Nino Kikilasjvili
14 Juni 2023
Ontzettend geholpen door mw. Herrings en een hele fijne vrouw in de omgang en het contact! Weet mensen gerust te stellen maar is wel eerlijk en direct. Echt een aanrader!
roon
roon
10 Juni 2023
bij 1e kennismaking met mr Herrings dacht ik heel even uhmmm 🤔 (maar dit was dan ook in een vervelende situatie) maar deze relatief jonge advocaten duiken echt in jouw dossier inclusief de punten en komma's. en het maakt niet wat voor juridisch onderwerp dan ook. recht of onrecht. de ovj kreeg het er warm van.
Stefanie Meijers
Stefanie Meijers
18 April 2023
Wat ben ik blij dat wij hebben gekozen voor deze toppers! Mr Herrings heeft ons heel erg goed bijgestaan in een heel heftige periode. Deze vrouw is niet alleen een heel goede advocaat maar vooral ook een gewoon mens,die weet wat je doormaakt. Niets is haar te veel en je kunt met alle vragen bij haar terecht en krijgt er snel antwoord op in gewoon nederlands en niet van die juridische taal waar niemand iets van begrijpt. Komt ze er zelf even niet uit dan weet zij zeer kundige collega’s te vinden waarmee ze dan een oplossing zal vinden. Dus mocht je op zoek zijn naar een advocaat in hart en nieren dan ben je bij Herrings&Pirone op het juiste adres! Gr .Stefanie
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
8 Maart 2023
Ik had heel kort de tijd voor mijn zaak. Ze reageerde super snel. En ondanks ze niet specifiek nog wat konden met mijn zaak. Heeft ze me goede tips gegeven en een fijn gesprek gehad. Voelde me gehoord. Heel erg bedankt.
Jeannet Kuijpers
Jeannet Kuijpers
15 Februari 2023
Hartelijk dank Corina voor het geweldige pleidooi wat je heb gehouden. Zeer dankbaar hiervoor. Van 90 uur werkstraf naar 30 uur. 👏👏👏👏👏🤮
Yonghai chen
Yonghai chen
14 Februari 2023
Ik ben zeer goed geholpen door mevrouw Herrings, zij legt alles zeer goed en duidelijk uit zodat je niet voor verrassingen komen te staan .
× Hoe kan ik je helpen?