Close

EEN ADVOCAAT BIJ EEN STRAFBESCHIKKING IN BRABANT

Home » EEN ADVOCAAT BIJ EEN STRAFBESCHIKKING IN BRABANT
  • ✔ 24/7 bereikbaar
  • ✔ Ook spreken wij Engels en Frans
  • ✔ Eerste advies of directe bijstand

 

Heeft u een advocaat nodig bij een strafbeschikking in Brabant? Of heeft u een deskundige advocaat in het strafrecht uit Brabant nodig, omdat u een strafbeschikking of dagvaarding heeft ontvangen? Schakel dan de specialisten van De Strafpleiters in en wij zullen vechtend de strijd voor u aangaan. Ook wanneer u door justitie in hechtenis dreigt te worden genomen, is onze advocaat die bedreven is in het strafrecht u binnen of buiten Brabant van dienst. Wij zijn een laagdrempelig en toegankelijk advocatenkantoor en werkzaam door heel Nederland. Als advocaat willen wij altijd direct contact met onze cliënten over hun strafzaak. Onze cliënten kunnen ons daarom bereiken via onze 06-nummers, e-mailadressen en we zijn zelfs actief op WhatsApp en Facebook.

 

EEN PROFESSIONELE ADVOCAAT VOOR DE VERDEDIGING BIJ EEN STRAFBESCHIKKING

Wilt u graag een advocaat voor uw strafzaak in Brabant inschakelen na het ontvangen van een dagvaarding of strafbeschikking? De advocaten van De Strafpleiters helpen u graag bij uw verdediging. Wij zijn geen advocaat geworden voor het geld, maar om mensen daadwerkelijk te kunnen helpen. Dat doen wij niet met dure woorden, maar in normale taal die iedereen begrijpt.  Bent u in aanraking gekomen met justitie en dreigt er bijvoorbeeld een gijzeling vanwege openstaande boetes? Een bekwame advocaat in het strafrecht van De Strafpleiters uit Rijen, Noord-Brabant, legt u graag uit wat zij voor u kunnen betekenen voorafgaand of tijdens een politieverhoor, na het ontvangen van een dagvaarding of een strafbeschikking. Gewapend met een flinke dosis kennis en ervaring binnen het strafrecht gaat een advocaat van ons kantoor de strijd voor u aan als u het niet eens bent met uw strafbeschikking.

 

 

ONTVANG HULP BIJ VERSCHILLENDE VERDENKINGEN

In het Wetboek van Strafrecht worden verschillende misdrijven en overtredingen genoemd. Daarnaast zijn er bijzondere wetten waarin delicten staan omschreven, zoals bijvoorbeeld de Opiumwet (in geval van softdrugs zoals hennep en/of harddrugs zoals XTC of MDMA et cetera). Ook de Wet Wapens en Munitie en de Wegenverkeerswet (in geval van rijden onder invloed van alcohol/drugs of rijden met een ongeldig, ingevorderd of geschorst rijbewijs of zelfs zonder rijbewijs et cetera) zijn hierin opgenomen. U kunt verdachte zijn van de verschillende delicten die opgenomen zijn in deze wetten. Het strafrecht is toepasbaar op een persoon die verdacht is van een zedenmisdrijf of een ander misdrijf, maar ook als een persoon verdachte is van een overtreding.

 

 

BIJ ONTVANGST VAN EEN STRAFBESCHIKKING OF DAGVAARDING SCHAKELT U EEN ADVOCAAT UIT BRABANT IN

Schakel een professionele advocaat uit Brabant in wanneer u op verhoor moet komen bij de politie en als u een dagvaarding, oproep voor een OM-zitting of een strafbeschikking heeft ontvangen. U kunt ons inschakelen voor diverse verdenkingen, zoals een zedenmisdrijf, een geweldsdelict met noodweerexces, een verkeersdelict of een opiumdelict, maar ook indien u zelf slachtoffer bent geworden van een misdrijf gepleegd door een verdachte. Bovendien kan een advocaat in het strafrecht uit Brabant u helpen wanneer u in hechtenis dreigt te worden genomen na de oplegging van een boete.

 

 

SCHAKEL SNEL EEN PROFESSIONELE ADVOCAAT IN VOOR UW STRAFZAAK IN BRABANT

Wilt u graag in contact komen met een professionele advocaat uit Rijen, Noord-Brabant, die uw opgelegde strafbeschikking aanvecht, uw verdediging voert tijdens de zitting of u verhoorbijstand verleent tijdens het politieverhoor? De advocaat die uw zaak oppakt, begeleidt u aan de hand van een diepe kennis over het strafrecht, ook als u mogelijk in hechtenis zal worden genomen vanwege openstaande boetes. Meld uw zaak aan op onze website of neem contact met ons op door te e-mailen naar info@destrafpleiters.nl. Wij zijn zeer toegankelijk bij het aannemen van een zaak binnen het strafrecht en zorgen dat u geholpen wordt door de juiste advocaat.

 

Bekijk onze succes stories

Succes stories