Close

EEN ADVOCAAT VOOR UW STRAFZAAK

Home » EEN ADVOCAAT VOOR UW STRAFZAAK
  • ✔ 24/7 bereikbaar
  • ✔ Ook spreken wij Engels en Frans
  • ✔ Eerste advies of directe bijstand

 

Heeft u een advocaat nodig voor een strafzaak in Brabant? Of heeft u een deskundige advocaat in regio Brabant nodig, omdat u een strafbeschikking of dagvaarding heeft ontvangen? Schakel dan de specialisten van De Strafpleiters in en wij zullen vechtend de strijd voor u aangaan. Ook wanneer er een gijzeling dreigt nadat u te maken heeft gehad met het strafrecht, is onze advocaat u van dienst binnen of buiten Brabant. Wij zijn een laagdrempelig en toegankelijk advocatenkantoor en werkzaam door heel Nederland. Als advocaat willen wij altijd direct contact met onze cliënten over hun strafzaak. Onze cliënten kunnen ons daarom bereiken via onze 06-nummers, e-mailadressen en we zijn zelfs actief op WhatsApp en Facebook.

 

EEN PROFESSIONELE ADVOCAAT VOOR DE VERDEDIGING VAN UW STRAFZAAK IN BRABANT

Wilt u graag een advocaat voor uw strafzaak in Brabant inschakelen na het ontvangen van een dagvaarding of strafbeschikking? De advocaten van De Strafpleiters helpen u graag bij uw verdediging. Wij zijn geen advocaat geworden voor het geld, maar om mensen daadwerkelijk te kunnen helpen. Dat doen wij niet met dure woorden, maar in normale taal die iedereen begrijpt Bent u in aanraking gekomen met het strafrecht en dreigt er bijvoorbeeld een gijzeling vanwege openstaande boetes? Een advocaat van De Strafpleiters uit Rijen, Noord-Brabant, legt u graag uit wat zij voor u kunnen betekenen voorafgaand of tijdens een politieverhoor, na het ontvangen van een dagvaarding of een strafbeschikking. Wij gaan graag de strijd voor u aan als u het niet eens bent met uw strafbeschikking.

 

 

ONTVANG HULP BIJ VERSCHILLENDE VERDENKINGEN

In het Wetboek van Strafrecht staan verschillende misdrijven en overtredingen genoemd. Daarnaast zijn er ook bijzondere wetten waarin delicten staan omschreven, zoals bijvoorbeeld de Opiumwet (in geval van softdrugs zoals hennep en/of harddrugs zoals XTC of MDMA et cetera). Ook de Wet Wapens en Munitie en de Wegenverkeerswet (in geval van rijden onder invloed van alcohol/drugs of rijden met een ongeldig, ingevorderd of geschorst rijbewijs of zelfs zonder rijbewijs et cetera) zijn hierin opgenomen. U kunt verdachte zijn van de verschillende delicten die opgenomen zijn in deze wetten. Het strafrecht is toepasbaar op een persoon die verdacht is van een zedenmisdrijf of een ander misdrijf, maar ook als een persoon verdachte is van een overtreding.

 

 

BIJ ONTVANGST VAN EEN STRAFBESCHIKKING OF DAGVAARDING SCHAKELT U EEN ADVOCAAT UIT BRABANT IN

Schakel een professionele advocaat uit Brabant in wanneer u op verhoor moet komen bij de politie en als u een dagvaarding, oproep voor een OM-zitting of een strafbeschikking heeft ontvangen. U kunt ons inschakelen voor diverse verdenkingen, zoals een zedenmisdrijf, een geweldsdelict met noodweerexces, een verkeersdelict of een opiumdelict, maar ook indien u zelf slachtoffer bent geworden van een misdrijf gepleegd door een verdachte. Bovendien kunnen onze advocaten uit Brabant u helpen wanneer een gijzeling dreigt na oplegging van een boete binnen het strafrecht.

 

 

SCHAKEL SNEL EEN PROFESSIONELE ADVOCAAT IN VOOR UW STRAFZAAK IN BRABANT

Wilt u een professionele advocaat uit Rijen, Noord-Brabant, die uw opgelegde strafbeschikking aanvecht, uw verdediging voert op de zitting of u verhoorbijstand verleend tijdens het politieverhoor? Wij begeleiden u ook bij een dreigende gijzeling door openstaande boetes die zijn opgelegd binnen het strafrecht? Meld uw zaak aan op onze website of neem contact met ons op door te e-mailen naar info@destrafpleiters.nl. Wij zijn zeer toegankelijk bij het aannemen van een zaak.

 

Bekijk onze succes stories

Succes stories