Close

Een advocaat voor uw strafzaak

  • ✔ 24/7 bereikbaar
  • ✔ Ook spreken wij Engels en Frans
  • ✔ Eerste advies of directe bijstand

Heeft u een advocaat nodig voor een strafzaak? Of heeft u een deskundig advocaat nodig, omdat u een strafbeschikking heeft ontvangen en voelt het voor u als een gijzeling door het strafrecht? Schakel dan de specialisten van De Strafpleiters in en wij zullen vechtend de strijd voor u aangaan. Wij zijn een laagdrempelig en toegankelijk advocatenbureau in Rijen. Als advocaat willen wij altijd direct contact met onze klanten en maken dan ook geen gebruik van secretaresses.

Een professionele advocaat voor de verdediging van uw strafzaak

Voelt het voor u dat u een gijzelaar bent van het strafrecht en wilt u graag een advocaat voor uw strafzaak? De advocaten van De Strafpleiters helpen u graag bij uw verdediging. Wij zijn geen advocaat geworden voor het geld, maar om mensen daadwerkelijk te kunnen helpen. Dit doen wij niet met dure woorden, maar in normale taal die iedereen begrijpt. Bent u bang voor een gijzeling vanwege openstaande boetes? Een advocaat van De Strafpleiters legt u graag uit wat uw strafbeschikking betekent en gaat graag de strijd voor u aan.

Een advocaat voor verschillende verdenkingen

Het Wetboek van Strafrecht regelt welke delicten, zoals een gijzeling, als een overtreding worden beschouwd. Naast een gijzeling van het strafrecht kunnen hier meerdere zaken voor in aanmerking komen. Het strafrecht is toepasbaar op een persoon die verdacht is van een gijzeling, geweldsdelict of een ander misdrijf. Schakel een professionele advocaat in als u het niet eens bent met de strafbeschikking die u te horen heeft gekregen. U kunt ons inschakelen voor diverse verdenkingen, zoals een zedenmisdrijf of als u zelf een slachtoffer bent geworden.

Schakel snel een professionele en deskundig advocaat in voor uw strafzaak

Wilt u een professionele advocaat uit Rijen die de verdediging regelt tegen uw strafbeschikking? Meld dan uw zaak op onze website aan of stuur een e-mail naar info@destrafpleiters.nl. Wij zijn zeer toegankelijk en doen niet uit de hoogte bij het aannemen van een zaak.

Bekijk onze succes stories

Succes stories