Close

Een advocaat voor uw strafzaak

  • ✔ 24/7 bereikbaar
  • ✔ Ook spreken wij Engels en Frans
  • ✔ Eerste advies of directe bijstand

Heeft u een advocaat nodig voor een strafzaak? Of heeft u een deskundige advocaat in regio Brabant nodig, omdat u een strafbeschikking of dagvaarding heeft ontvangen? Schakel dan de specialisten van De Strafpleiters in en wij zullen vechtend de strijd voor u aangaan. Ook wanneer er een gijzeling dreigt nadat u te maken heeft gehad met het strafrecht, is onze advocaat u van dienst binnen of buiten Brabant. Wij zijn een laagdrempelig en toegankelijk advocatenkantoor en werkzaam door heel Nederland. Als advocaat willen wij altijd direct contact met onze cliënten over hun strafzaak. Onze cliënten kunnen ons daarom bereiken via onze 06-nummers, e-mailadressen en we zijn zelfs actief op WhatsApp en Facebook.

EEN PROFESSIONELE ADVOCAAT VOOR DE VERDEDIGING VAN UW STRAFZAAK

Wilt u graag een advocaat inschakelen voor uw strafzaak in Brabant na het ontvangen van een strafbeschikking of omdat er een gijzeling dreigt nadat u in aanraking bent geweest met het strafrecht? De advocaten van De Strafpleiters helpen u graag bij uw verdediging. Als advocaat doen we er alles aan om u te helpen bij uw strafzaak. Bent u in aanraking gekomen met het strafrecht en dreigt er bijvoorbeeld een gijzeling vanwege openstaande boetes? Een advocaat van De Strafpleiters uit Rijen, Noord-Brabant, legt u graag uit wat zij voor u kan betekenen en gaat de strijd voor u aan.

ONTVANG HULP BIJ VERSCHILLENDE VERDENKINGEN

In het Wetboek van Strafrecht staan verschillende misdrijven en overtredingen genoemd. Daarnaast zijn er ook bijzondere wetten waarin delicten staan omschreven, zoals bijvoorbeeld de Opiumwet (in geval van softdrugs zoals hennep en/of harddrugs zoals XTC of MDMA et cetera.). Ook de Wet Wapens en Munitie, en Wegenverkeerswet (in geval van rijden onder invloed van alcohol/drugs of rijden met een ongeldig, ingevorderd of geschorst rijbewijs en zelfs rijden zonder rijbewijs et cetera.) zijn hierin opgenomen. U kunt verdachte zijn van de verschillende delicten die opgenomen zijn in deze wetten. Het strafrecht is toepasbaar op een persoon die verdacht is van een geweldsdelict of een ander misdrijf.

BIJ ONTVANGST VAN EEN STRAFBESCHIKKING OF DAGVAARDING SCHAKELT U EEN ADVOCAAT UIT BRABANT IN

Schakel een professionele advocaat uit Brabant in wanneer u op verhoor moet komen bij de politie, als u een dagvaarding, oproep voor een OM-zitting of een strafbeschikking heeft ontvangen. U kunt ons inschakelen voor diverse verdenkingen, zoals een zedenmisdrijf, een geweldsdelict, verkeersdelict, opiumdelict, maar ook indien u zelf slachtoffer bent geworden van een misdrijf gepleegd door een verdachte. Bovendien kunnen onze advocaten uit Brabant u helpen wanneer een gijzeling dreigt na oplegging van een boete binnen het strafrecht.

SCHAKEL SNEL EEN PROFESSIONELE ADVOCAAT IN VOOR UW STRAFZAAK

Wilt u een professionele advocaat uit Rijen, Noord-Brabant, die uw  strafbeschikking aanvecht of u bijstaat bij een dreigende gijzeling door openstaande boetes die zijn opgelegd binnen het strafrecht? Meld uw zaak aan op onze website of neem contact met ons op door te e-mailen naar info@destrafpleiters.nl. Wij zijn zeer toegankelijk bij het aannemen van een zaak.

 

Bekijk onze succes stories

Succes stories