Close

ADVOCAAT VOOR VERDENKING VAN VERKRACHTING IN BRABANT

Home » ADVOCAAT VOOR VERDENKING VAN VERKRACHTING IN BRABANT

  • ✔ 24/7 bereikbaar
  • ✔ Ook spreken wij Engels en Frans
  • ✔ Eerste advies of directe bijstand

Als u een professionele advocaat nodig heeft omdat u wordt verdacht van verkrachting, kunt u altijd terecht bij De Strafpleiters in Rijen, Noord-Brabant. Wij weten precies wat we moeten doen om een sterke verdediging neer te zetten, zodat een veroordeling voorkomen wordt. Bij ons toegankelijke advocatenkantoor heeft u direct contact op de 06-nummers en mailadressen van onze advocaten. Dat werkt wel zo efficiënt en voorkomt ruis op de lijn. Tevens wordt op deze wijze onze geheimhoudingsplicht optimaal gewaarborgd.

KIES VOOR ONZE GESPECIALISEERDE ADVOCAAT BIJ BESCHULDIGING VAN VERKRACHTING IN BRABANT

Wanneer u verdacht wordt van verkrachting, is het erg belangrijk om zo snel mogelijk een advocaat van ons kantoor in Brabant in de arm te nemen. Als u de ontbiedingsbrief ontvangt, heeft de politie namelijk al veel onderzoek gedaan in uw zaak. Uw eigen verklaring is vaak het laatste puzzelstukje om de zedenzaak rond te krijgen. Een gespecialiseerd zedenadvocaat helpt u om een goede verdediging neer te zetten en voorkomt dat u onnodig een voor u belastende verklaring aflegt bij de politie. Hierdoor verkleinen we de kans op een veroordeling aanzienlijk.

MELD UW ZAAK EENVOUDIG ONLINE AAN

Wordt u vervolgd voor verkrachting, aanranding of het bezit van kinderporno en wilt u een goede, gespecialiseerde advocaat uit Brabant ter verdediging? Neem dan via info@destrafpleiters.nl contact op met ons advocatenkantoor in Rijen. Het is ook mogelijk om uw zaak direct online aan te melden. U ontvangt dan binnen 24 uur bericht van ons.

Bekijk onze succes stories

Succes stories