Close

ADVOCAAT VOOR VERDENKING VAN VERKRACHTING IN BRABANT

Home » ADVOCAAT VOOR VERDENKING VAN VERKRACHTING IN BRABANT

 

Als u een professionele advocaat nodig heeft omdat u wordt verdacht van verkrachting, kunt u altijd terecht bij De Strafpleiters in Rijen, Noord-Brabant. Wij weten precies wat we moeten doen om een sterke verdediging neer te zetten, zodat een veroordeling voorkomen wordt. Bij ons toegankelijke advocatenkantoor heeft u direct contact op de 06-nummers en mailadressen van onze advocaten. Dat werkt wel zo efficiënt en voorkomt ruis op de lijn. Tevens wordt op deze wijze onze geheimhoudingsplicht optimaal gewaarborgd.

KIES VOOR ONZE GESPECIALISEERDE ADVOCAAT BIJ BESCHULDIGING VAN VERKRACHTING IN BRABANT

Wanneer u verdacht wordt van verkrachting, is het erg belangrijk om zo snel mogelijk een advocaat van ons kantoor in Brabant in de arm te nemen. Als u de ontbiedingsbrief ontvangt, heeft de politie namelijk al veel onderzoek gedaan in uw zaak. Uw eigen verklaring is vaak het laatste puzzelstukje om de zedenzaak rond te krijgen. Een gespecialiseerd zedenadvocaat helpt u om een goede verdediging neer te zetten en voorkomt dat u onnodig een voor u belastende verklaring aflegt bij de politie. Hierdoor verkleinen we de kans op een veroordeling aanzienlijk.

MELD UW ZAAK EENVOUDIG ONLINE AAN

Wordt u vervolgd voor verkrachting, aanranding of het bezit van kinderporno en wilt u een goede, gespecialiseerde advocaat uit Brabant ter verdediging? Neem dan via info@destrafpleiters.nl contact op met ons advocatenkantoor in Rijen. Het is ook mogelijk om uw zaak direct online aan te melden. U ontvangt dan binnen 24 uur bericht van ons.

Bekijk onze succes stories

Succes stories

Jorrit Hermes
Jorrit Hermes
23 September 2023
Corina heeft één van mijn cliënten enorm geholpen. Ze is scherp, toegankelijk en uiterst professioneel.
Patrick Van B.
Patrick Van B.
29 Juni 2023
Fijne communicatie, verstand van zaken en nemen je stap voor stap mee in het hele proces. Ik ben blij dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen een gespecialiseerd kantoor in de arm te nemen die me ook tijdens het verhoor bijstonden. Uiteindelijk met als succesvol resultaat het seponeren van de zaak! Nogmaals super bedankt om me te helpen om deze nachtmerrie eindelijk zo af te kunnen sluiten!
Nino Kikilasjvili
Nino Kikilasjvili
14 Juni 2023
Ontzettend geholpen door mw. Herrings en een hele fijne vrouw in de omgang en het contact! Weet mensen gerust te stellen maar is wel eerlijk en direct. Echt een aanrader!
roon
roon
10 Juni 2023
bij 1e kennismaking met mr Herrings dacht ik heel even uhmmm 🤔 (maar dit was dan ook in een vervelende situatie) maar deze relatief jonge advocaten duiken echt in jouw dossier inclusief de punten en komma's. en het maakt niet wat voor juridisch onderwerp dan ook. recht of onrecht. de ovj kreeg het er warm van.
Stefanie Meijers
Stefanie Meijers
18 April 2023
Wat ben ik blij dat wij hebben gekozen voor deze toppers! Mr Herrings heeft ons heel erg goed bijgestaan in een heel heftige periode. Deze vrouw is niet alleen een heel goede advocaat maar vooral ook een gewoon mens,die weet wat je doormaakt. Niets is haar te veel en je kunt met alle vragen bij haar terecht en krijgt er snel antwoord op in gewoon nederlands en niet van die juridische taal waar niemand iets van begrijpt. Komt ze er zelf even niet uit dan weet zij zeer kundige collega’s te vinden waarmee ze dan een oplossing zal vinden. Dus mocht je op zoek zijn naar een advocaat in hart en nieren dan ben je bij Herrings&Pirone op het juiste adres! Gr .Stefanie
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
8 Maart 2023
Ik had heel kort de tijd voor mijn zaak. Ze reageerde super snel. En ondanks ze niet specifiek nog wat konden met mijn zaak. Heeft ze me goede tips gegeven en een fijn gesprek gehad. Voelde me gehoord. Heel erg bedankt.
Jeannet Kuijpers
Jeannet Kuijpers
15 Februari 2023
Hartelijk dank Corina voor het geweldige pleidooi wat je heb gehouden. Zeer dankbaar hiervoor. Van 90 uur werkstraf naar 30 uur. 👏👏👏👏👏🤮
Yonghai chen
Yonghai chen
14 Februari 2023
Ik ben zeer goed geholpen door mevrouw Herrings, zij legt alles zeer goed en duidelijk uit zodat je niet voor verrassingen komen te staan .
× Hoe kan ik je helpen?