Close

Advocaat voor bezit van harddrugs

Home » Advocaat voor bezit van harddrugs
  • ✔ 24/7 bereikbaar
  • ✔ Ook spreken wij Engels en Frans
  • ✔ Eerste advies of directe bijstand

Heeft u een advocaat nodig voor uw juridische bijstand omdat u ervan wordt verdacht in het bezit te zijn van harddrugs? Schakel dan snel de vaardigheden en kennis van De Strafpleiters uit Rijen in. Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van zaken waarbij cliënten verdacht zijn geweest van het plegen van drugsdelict. Afhankelijk van uw situatie bepalen we voor u een optimaal verweer.

Aarzel niet om de hulp van een advocaat in te schakelen voor juridische hulp bij het bezit van harddrugs

Als u in aanraking komt met justitie voor het bezit van harddrugs, heeft u een advocaat nodig. Harddrugs zijn opgenomen in lijst II van de opiumwet, waardoor de strafrechtelijke bepalingen en procedures afwijken van die wetgeving omtrent bijvoorbeeld het bezit van softdrugs. In lijst II zijn drugs opgenomen waarvoor hogere straffen worden gehandhaafd als u aantoonbaar een strafbare handeling heeft gepleegd. Voor het bezit van harddrugs kunt u dus zware consequenties ondervinden, waardoor het belangrijk is om een goede advocaat in te schakelen. Via ons kantoor wordt u altijd geholpen door een bekwame strafrechtadvocaat die voor u het beste verweer kan verzorgen.

Neem direct contact met ons op

Neem zo snel mogelijk contact op met een advocaat van ons kantoor als u veroordeeld dreigt te worden voor het bezit van harddrugs. Bij ons wordt u geholpen door een advocaat die gespecialiseerd is in zaken omtrent drugsbezit. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail info@destrafpleiters.nl naar als u onze juridische hulp nodig heeft.

Bekijk onze succes stories

Succes stories