Close

Advocaat voor het verweer van bezit van harddrugs

Home » Advocaat voor het verweer van bezit van harddrugs

 

Heeft u een advocaat nodig voor uw juridische bijstand omdat u ervan wordt verdacht in het bezit te zijn van harddrugs? Schakel dan snel de vaardigheden en expertise van De Strafpleiters uit Rijen in. Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van zaken waarbij cliënten verdacht zijn geweest van het plegen van een drugsdelict. Afhankelijk van uw situatie bepalen we voor u een optimaal verweer in de zaak.

Aarzel niet om de hulp van een advocaat in te schakelen voor juridische hulp bij het bezit van harddrugs

Als u in aanraking komt met justitie voor het bezit van harddrugs, dan heeft u een advocaat nodig. Harddrugs zijn opgenomen in lijst II van de opiumwet. Hierdoor wijken de strafrechtelijke bepalingen en procedures af van de wetgeving omtrent bijvoorbeeld het bezit van softdrugs. In lijst II zijn drugs opgenomen waarvoor hogere straffen worden gehandhaafd als u aantoonbaar een strafbare handeling heeft gepleegd. Voor het bezit van harddrugs kunt u dus zware consequenties ondervinden, waardoor het belangrijk is om een goede advocaat in te schakelen. Bij ons kantoor wordt u altijd geholpen door een bekwame strafrechtadvocaat die voor u het beste verweer verzorgt.

Neem direct contact met ons op

Neem zo snel mogelijk contact op met een advocaat van ons kantoor als u veroordeeld dreigt te worden voor het bezit van harddrugs. Bij ons wordt u geholpen door een advocaat die gespecialiseerd is in zaken omtrent drugsbezit. Stuur een e-mail naar info@destrafpleiters.nl of vul ons contactformulier in voor onze juridische hulp. Ook wanneer u te maken heeft met andere aanklachten, zoals een zedendelict, helpen wij u met een goed verweer.

Bekijk onze succes stories

Succes stories

Jorrit Hermes
Jorrit Hermes
23 September 2023
Corina heeft één van mijn cliënten enorm geholpen. Ze is scherp, toegankelijk en uiterst professioneel.
Patrick Van B.
Patrick Van B.
29 Juni 2023
Fijne communicatie, verstand van zaken en nemen je stap voor stap mee in het hele proces. Ik ben blij dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen een gespecialiseerd kantoor in de arm te nemen die me ook tijdens het verhoor bijstonden. Uiteindelijk met als succesvol resultaat het seponeren van de zaak! Nogmaals super bedankt om me te helpen om deze nachtmerrie eindelijk zo af te kunnen sluiten!
Nino Kikilasjvili
Nino Kikilasjvili
14 Juni 2023
Ontzettend geholpen door mw. Herrings en een hele fijne vrouw in de omgang en het contact! Weet mensen gerust te stellen maar is wel eerlijk en direct. Echt een aanrader!
roon
roon
10 Juni 2023
bij 1e kennismaking met mr Herrings dacht ik heel even uhmmm 🤔 (maar dit was dan ook in een vervelende situatie) maar deze relatief jonge advocaten duiken echt in jouw dossier inclusief de punten en komma's. en het maakt niet wat voor juridisch onderwerp dan ook. recht of onrecht. de ovj kreeg het er warm van.
Stefanie Meijers
Stefanie Meijers
18 April 2023
Wat ben ik blij dat wij hebben gekozen voor deze toppers! Mr Herrings heeft ons heel erg goed bijgestaan in een heel heftige periode. Deze vrouw is niet alleen een heel goede advocaat maar vooral ook een gewoon mens,die weet wat je doormaakt. Niets is haar te veel en je kunt met alle vragen bij haar terecht en krijgt er snel antwoord op in gewoon nederlands en niet van die juridische taal waar niemand iets van begrijpt. Komt ze er zelf even niet uit dan weet zij zeer kundige collega’s te vinden waarmee ze dan een oplossing zal vinden. Dus mocht je op zoek zijn naar een advocaat in hart en nieren dan ben je bij Herrings&Pirone op het juiste adres! Gr .Stefanie
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
8 Maart 2023
Ik had heel kort de tijd voor mijn zaak. Ze reageerde super snel. En ondanks ze niet specifiek nog wat konden met mijn zaak. Heeft ze me goede tips gegeven en een fijn gesprek gehad. Voelde me gehoord. Heel erg bedankt.
Jeannet Kuijpers
Jeannet Kuijpers
15 Februari 2023
Hartelijk dank Corina voor het geweldige pleidooi wat je heb gehouden. Zeer dankbaar hiervoor. Van 90 uur werkstraf naar 30 uur. 👏👏👏👏👏🤮
Yonghai chen
Yonghai chen
14 Februari 2023
Ik ben zeer goed geholpen door mevrouw Herrings, zij legt alles zeer goed en duidelijk uit zodat je niet voor verrassingen komen te staan .
× Hoe kan ik je helpen?