Close

Advocaat voor het bezit of dealen van softdrugs

Home » Advocaat voor het bezit of dealen van softdrugs

 

De Strafpleiter uit Rijen is hét kantoor voor de juiste juridische steun van een advocaat als u wordt verdacht van het bezit of het dealen van softdrugs. Wij verzorgen voor u de juridische bijstand die u nodig heeft en helpen u bijvoorbeeld met de voorbereiding voor een politieverhoor. Met onze kennis van de wet en vaardigheid in toepassing ervan, staat een advocaat van ons kantoor klaar voor cliënten die worden verdacht van het bezit of het dealen van softdrugs.

Schakel een advocaat voor uzelf in bij het bezit van softdrugs

De Nederlandse wetgeving omtrent het bezit van softdrugs is bijzonder ingewikkeld, waardoor het inschakelen van een advocaat op dit gebied vaak een zeer verstandige zet is. Zo wordt in Nederland het bezit van wiet- en hennepplanten niet veroordeeld als deze, binnen de criteria van de wet, aantoonbaar zijn voor eigen gebruik. Tijdens uw verweer is het echter wel belangrijk dat u wordt bijgestaan door een goede advocaat die voor u kan bewijzen dat uw bezit van de softdrugs rechtmatig is. Uiteraard weet ons bureau exact wat te doen als u te maken heeft met justitie vanwege drugsbezit.

Een advocaat voor u bij een verdenking van het dealen van softdrugs

Justitie heeft een grotere kans voor het rondmaken van een veroordeling als u wordt verdacht van de distributie van softdrugs. Dealen valt namelijk niet onder het gedoogbeleid, wel geldt dat coffeeshops onder strenge voorwaarden wiet en hasj mogen verkopen. Zo is het hebben van een hennepkwekerij dus bijvoorbeeld wel strafbaar. Als u wordt verdacht of vervolgd voor het dealen van softdrugs, schakel dan altijd een advocaat in die u de juiste juridische hulp kan aanbieden.

Benader ons om gebruik te maken van onze juridische kennis

De Strafpleiters hebben als strafrechtadvocaat al veel ervaringen opgedaan met cliënten die te maken hebben gehad met justitie op basis van de Opiumwet. Zodoende is een advocaat van ons kantoor uitermate geschikt voor u als u bijstand nodig heeft omtrent een verdenking van het bezit of het dealen van softdrugs. Neem daarom contact met ons op door u online aan te melden of door ons een e-mail te sturen via info@destrafpleiters.nl.

Bekijk onze succes stories

Succes stories

Jorrit Hermes
Jorrit Hermes
23 September 2023
Corina heeft één van mijn cliënten enorm geholpen. Ze is scherp, toegankelijk en uiterst professioneel.
Patrick Van B.
Patrick Van B.
29 Juni 2023
Fijne communicatie, verstand van zaken en nemen je stap voor stap mee in het hele proces. Ik ben blij dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen een gespecialiseerd kantoor in de arm te nemen die me ook tijdens het verhoor bijstonden. Uiteindelijk met als succesvol resultaat het seponeren van de zaak! Nogmaals super bedankt om me te helpen om deze nachtmerrie eindelijk zo af te kunnen sluiten!
Nino Kikilasjvili
Nino Kikilasjvili
14 Juni 2023
Ontzettend geholpen door mw. Herrings en een hele fijne vrouw in de omgang en het contact! Weet mensen gerust te stellen maar is wel eerlijk en direct. Echt een aanrader!
roon
roon
10 Juni 2023
bij 1e kennismaking met mr Herrings dacht ik heel even uhmmm 🤔 (maar dit was dan ook in een vervelende situatie) maar deze relatief jonge advocaten duiken echt in jouw dossier inclusief de punten en komma's. en het maakt niet wat voor juridisch onderwerp dan ook. recht of onrecht. de ovj kreeg het er warm van.
Stefanie Meijers
Stefanie Meijers
18 April 2023
Wat ben ik blij dat wij hebben gekozen voor deze toppers! Mr Herrings heeft ons heel erg goed bijgestaan in een heel heftige periode. Deze vrouw is niet alleen een heel goede advocaat maar vooral ook een gewoon mens,die weet wat je doormaakt. Niets is haar te veel en je kunt met alle vragen bij haar terecht en krijgt er snel antwoord op in gewoon nederlands en niet van die juridische taal waar niemand iets van begrijpt. Komt ze er zelf even niet uit dan weet zij zeer kundige collega’s te vinden waarmee ze dan een oplossing zal vinden. Dus mocht je op zoek zijn naar een advocaat in hart en nieren dan ben je bij Herrings&Pirone op het juiste adres! Gr .Stefanie
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
8 Maart 2023
Ik had heel kort de tijd voor mijn zaak. Ze reageerde super snel. En ondanks ze niet specifiek nog wat konden met mijn zaak. Heeft ze me goede tips gegeven en een fijn gesprek gehad. Voelde me gehoord. Heel erg bedankt.
Jeannet Kuijpers
Jeannet Kuijpers
15 Februari 2023
Hartelijk dank Corina voor het geweldige pleidooi wat je heb gehouden. Zeer dankbaar hiervoor. Van 90 uur werkstraf naar 30 uur. 👏👏👏👏👏🤮
Yonghai chen
Yonghai chen
14 Februari 2023
Ik ben zeer goed geholpen door mevrouw Herrings, zij legt alles zeer goed en duidelijk uit zodat je niet voor verrassingen komen te staan .
× Hoe kan ik je helpen?