Close

Advocaat voor het bezit of dealen van softdrugs

Home » Advocaat voor het bezit of dealen van softdrugs
  • ✔ 24/7 bereikbaar
  • ✔ Ook spreken wij Engels en Frans
  • ✔ Eerste advies of directe bijstand

De Strafpleiter uit Rijen is hét kantoor voor de juiste juridische steun van een advocaat als u wordt verdacht van het bezit of het dealen van softdrugs. Wij verzorgen voor u de juridische bijstand die u nodig heeft en helpen u bijvoorbeeld met de voorbereiding voor een politieverhoor. Met onze kennis van de wet en vaardigheid in toepassing ervan, staat een advocaat van ons kantoor klaar voor cliënten die worden verdacht van het bezit of het dealen van softdrugs.

Schakel een advocaat voor uzelf in bij het bezit van softdrugs

De Nederlandse wetgeving omtrent het bezit van softdrugs is bijzonder ingewikkeld, waardoor het inschakelen van een advocaat op dit gebied vaak een zeer verstandige zet is. Zo wordt in Nederland het bezit van wiet- en hennepplanten niet veroordeeld als deze, binnen de criteria van de wet, aantoonbaar zijn voor eigen gebruik. Tijdens uw verweer is het echter wel belangrijk dat u wordt bijgestaan door een goede advocaat die voor u kan bewijzen dat uw bezit van de softdrugs rechtmatig is. Uiteraard weet ons bureau exact wat te doen als u te maken heeft met justitie vanwege drugsbezit.

Een advocaat voor u bij een verdenking van het dealen van softdrugs

Justitie heeft een grotere kans voor het rondmaken van een veroordeling als u wordt verdacht van de distributie van softdrugs. Dealen valt namelijk niet onder het gedoogbeleid, wel geldt dat coffeeshops onder strenge voorwaarden wiet en hasj mogen verkopen. Zo is het hebben van een hennepkwekerij dus bijvoorbeeld wel strafbaar. Als u wordt verdacht of vervolgd voor het dealen van softdrugs, schakel dan altijd een advocaat in die u de juiste juridische hulp kan aanbieden.

Benader ons om gebruik te maken van onze juridische kennis

De Strafpleiters heeft al veel ervaringen opgedaan met cliënten die te maken hebben gehad met justitie op basis van de Opiumwet. Zodoende is een advocaat van ons kantoor uitermate geschikt voor u als u bijstand nodig heeft omtrent een verdenking van het bezit of het dealen van softdrugs. Neem daarom contact met ons op door u online aan te melden of door ons een e-mail te sturen via info@destrafpleiters.nl.

Bekijk onze succes stories

Succes stories