Close

Advocaat voor jeugd met veel kennis over het strafrecht

Home » Advocaat voor jeugd met veel kennis over het strafrecht

 

Zoekt u naar een bekwame advocaat voor jeugd die kinderen kan begeleiden die te maken hebben gekregen met het strafrecht in Brabant of elders? Vraag dan de juridische bijstand aan van De Strafpleiters uit Rijen. Ons kantoor kent dit rechtsgebied als geen ander en is daardoor ideaal gepositioneerd als u zelf of uw kind te maken heeft met een jeugdstrafrechtelijke vervolging.

Een goede advocaat die jeugd bijstaat die te maken heeft met het strafrecht

Als advocaat delen wij met u graag de geruststellende informatie dat u zich voor veel jeugd geen zorgen hoeft te maken als zij te maken krijgen met het strafrecht. Het is in Nederland namelijk niet mogelijk om kinderen die de leeftijd van twaalf jaar nog niet hebben bereikt, strafrechtelijk te vervolgen. U heeft pas een advocaat voor jeugd nodig als uw kind de leeftijd van twaalf is gepasseerd, maar nog wel minderjarig is. Na het achttiende levensjaar is de hulp van een in het regulier recht acterende strafrechtadvocaat nodig. U doet een beroep op een advocaat voor jeugd van De Strafpleiters als uw kind mogelijk een strafbaar feit heeft gepleegd. Hierbij kunt u denken aan verschillende overschrijdingen van de wet, zoals het begaan van een geweldsdelict. Anderzijds kan uw kind mogelijk worden vervolgd voor het bezitten of dealen van softdrugs.

Schakel onze jeugdstrafrechtelijke kennis in

Neem direct contact met ons op als u de juridische kennis en hulp van een ervaren advocaat voor jeugd nodig heeft die het strafrecht door en door kent. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van zelfverdediging. Wij kunnen u helpen met het voorbereiden op een mogelijk politieverhoor of het uitvoeren van alle vereiste strafrechtelijke procedures binnen dit rechtsgebied. Stuur in dit geval een e-mail naar info@destrafpleiters.nl of meld uzelf online aan.

Bekijk onze succes stories

Succes stories

Jorrit Hermes
Jorrit Hermes
23 September 2023
Corina heeft één van mijn cliënten enorm geholpen. Ze is scherp, toegankelijk en uiterst professioneel.
Patrick Van B.
Patrick Van B.
29 Juni 2023
Fijne communicatie, verstand van zaken en nemen je stap voor stap mee in het hele proces. Ik ben blij dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen een gespecialiseerd kantoor in de arm te nemen die me ook tijdens het verhoor bijstonden. Uiteindelijk met als succesvol resultaat het seponeren van de zaak! Nogmaals super bedankt om me te helpen om deze nachtmerrie eindelijk zo af te kunnen sluiten!
Nino Kikilasjvili
Nino Kikilasjvili
14 Juni 2023
Ontzettend geholpen door mw. Herrings en een hele fijne vrouw in de omgang en het contact! Weet mensen gerust te stellen maar is wel eerlijk en direct. Echt een aanrader!
roon
roon
10 Juni 2023
bij 1e kennismaking met mr Herrings dacht ik heel even uhmmm 🤔 (maar dit was dan ook in een vervelende situatie) maar deze relatief jonge advocaten duiken echt in jouw dossier inclusief de punten en komma's. en het maakt niet wat voor juridisch onderwerp dan ook. recht of onrecht. de ovj kreeg het er warm van.
Stefanie Meijers
Stefanie Meijers
18 April 2023
Wat ben ik blij dat wij hebben gekozen voor deze toppers! Mr Herrings heeft ons heel erg goed bijgestaan in een heel heftige periode. Deze vrouw is niet alleen een heel goede advocaat maar vooral ook een gewoon mens,die weet wat je doormaakt. Niets is haar te veel en je kunt met alle vragen bij haar terecht en krijgt er snel antwoord op in gewoon nederlands en niet van die juridische taal waar niemand iets van begrijpt. Komt ze er zelf even niet uit dan weet zij zeer kundige collega’s te vinden waarmee ze dan een oplossing zal vinden. Dus mocht je op zoek zijn naar een advocaat in hart en nieren dan ben je bij Herrings&Pirone op het juiste adres! Gr .Stefanie
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
8 Maart 2023
Ik had heel kort de tijd voor mijn zaak. Ze reageerde super snel. En ondanks ze niet specifiek nog wat konden met mijn zaak. Heeft ze me goede tips gegeven en een fijn gesprek gehad. Voelde me gehoord. Heel erg bedankt.
Jeannet Kuijpers
Jeannet Kuijpers
15 Februari 2023
Hartelijk dank Corina voor het geweldige pleidooi wat je heb gehouden. Zeer dankbaar hiervoor. Van 90 uur werkstraf naar 30 uur. 👏👏👏👏👏🤮
Yonghai chen
Yonghai chen
14 Februari 2023
Ik ben zeer goed geholpen door mevrouw Herrings, zij legt alles zeer goed en duidelijk uit zodat je niet voor verrassingen komen te staan .
× Hoe kan ik je helpen?