Close

Advocaat voor jeugd met veel kennis over het strafrecht

Home » Advocaat voor jeugd met veel kennis over het strafrecht
  • ✔ 24/7 bereikbaar
  • ✔ Ook spreken wij Engels en Frans
  • ✔ Eerste advies of directe bijstand

Zoekt u naar een bekwame advocaat voor jeugd die kinderen kan begeleiden die te maken hebben gekregen met het strafrecht in Brabant of elders? Vraag dan de juridische bijstand aan van De Strafpleiters uit Rijen. Ons kantoor kent dit rechtsgebied als geen ander en is daardoor ideaal gepositioneerd als u zelf of uw kind te maken heeft met een jeugdstrafrechtelijke vervolging.

Een goede advocaat die jeugd bijstaat die te maken heeft met het strafrecht

Als advocaat delen wij met u graag de geruststellende informatie dat u zich voor veel jeugd geen zorgen hoeft te maken als zij te maken krijgen met het strafrecht. Het is in Nederland namelijk niet mogelijk om kinderen die de leeftijd van twaalf jaar nog niet hebben bereikt, strafrechtelijk te vervolgen. U heeft pas een advocaat voor jeugd nodig als uw kind de leeftijd van twaalf is gepasseerd, maar nog wel minderjarig is. Na het achttiende levensjaar is de hulp van een in het regulier recht acterende strafrechtadvocaat nodig. U doet een beroep op een advocaat voor jeugd van De Strafpleiters als uw kind mogelijk een strafbaar feit heeft gepleegd. Hierbij kunt u denken aan verschillende overschrijdingen van de wet, zoals het begaan van een geweldsdelict. Anderzijds kan uw kind mogelijk worden vervolgd voor het bezitten of dealen van softdrugs.

Schakel onze jeugdstrafrechtelijke kennis in

Neem direct contact met ons op als u de juridische kennis en hulp van een ervaren advocaat voor jeugd nodig heeft die het strafrecht door en door kent. Wij kunnen u helpen met het voorbereiden op een mogelijk politieverhoor of het uitvoeren van alle vereiste strafrechtelijke procedures binnen dit rechtsgebied. Stuur in dit geval een e-mail naar info@destrafpleiters.nl of meld uzelf online aan.

Bekijk onze succes stories

Succes stories