Close

Uw advocaat op het gebied van zelfverdediging

Home » Uw advocaat op het gebied van zelfverdediging

 

Wanneer u zichzelf verdedigt in een benarde situatie, is het essentieel dat u beschikt over een advocaat met veel kennis op het gebied van zelfverdediging. Bij De Strafpleiters in Rijen begrijpen we dat de keuze voor zelfverdediging niet lichtvaardig genomen wordt en dat deze situaties vaak complex en stressvol zijn. Als advocaat met kennis van zelfverdediging staan we aan uw zijde om u door het juridische doolhof te leiden. Wij beschermen uw rechten en zorgen ervoor dat uw kant van het verhaal gehoord wordt.

Wij zijn uw advocaat wanneer u zelfverdediging heeft gebruikt

Het recht op zelfverdediging is een fundamenteel principe, maar de juridische lijnen kunnen vaag zijn. Een gespecialiseerde advocaat met expertise over zelfverdediging kent de nuances van dit rechtsgebied als geen ander. Als uw strafrechtadvocaat zullen we uw zaak analyseren, strategisch advies bieden en u vertegenwoordigen in de rechtbank. Wij begrijpen de complexiteit van zelfverdedigingszaken en staan klaar om uw rechten te verdedigen. Zo weer u zeker dat uw verhaal gehoord wordt tijdens een politieverhoor. Wanneer u een uitnodiging voor aanhouding en verhoor ontvangt, zorgen we voor een duidelijk verhaal vanuit uw kant.

Benader ons voor juridische hulp

Wacht niet langer om de juridische ondersteuning te krijgen die u verdient. Neem de controle over uw situatie door vandaag nog ons aanmeldformulier in te vullen of door het sturen van een e-mail naar info@destrafpleiters.nl. Een deskundige advocaat staat klaar om u te helpen met de expertise van zelfverdediging of andere delicten, waaronder geweldsdelicten. Uw verdediging is onze prioriteit. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak.

Bekijk onze succes stories

Succes stories

Jorrit Hermes
Jorrit Hermes
23 September 2023
Corina heeft één van mijn cliënten enorm geholpen. Ze is scherp, toegankelijk en uiterst professioneel.
Patrick Van B.
Patrick Van B.
29 Juni 2023
Fijne communicatie, verstand van zaken en nemen je stap voor stap mee in het hele proces. Ik ben blij dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen een gespecialiseerd kantoor in de arm te nemen die me ook tijdens het verhoor bijstonden. Uiteindelijk met als succesvol resultaat het seponeren van de zaak! Nogmaals super bedankt om me te helpen om deze nachtmerrie eindelijk zo af te kunnen sluiten!
Nino Kikilasjvili
Nino Kikilasjvili
14 Juni 2023
Ontzettend geholpen door mw. Herrings en een hele fijne vrouw in de omgang en het contact! Weet mensen gerust te stellen maar is wel eerlijk en direct. Echt een aanrader!
roon
roon
10 Juni 2023
bij 1e kennismaking met mr Herrings dacht ik heel even uhmmm 🤔 (maar dit was dan ook in een vervelende situatie) maar deze relatief jonge advocaten duiken echt in jouw dossier inclusief de punten en komma's. en het maakt niet wat voor juridisch onderwerp dan ook. recht of onrecht. de ovj kreeg het er warm van.
Stefanie Meijers
Stefanie Meijers
18 April 2023
Wat ben ik blij dat wij hebben gekozen voor deze toppers! Mr Herrings heeft ons heel erg goed bijgestaan in een heel heftige periode. Deze vrouw is niet alleen een heel goede advocaat maar vooral ook een gewoon mens,die weet wat je doormaakt. Niets is haar te veel en je kunt met alle vragen bij haar terecht en krijgt er snel antwoord op in gewoon nederlands en niet van die juridische taal waar niemand iets van begrijpt. Komt ze er zelf even niet uit dan weet zij zeer kundige collega’s te vinden waarmee ze dan een oplossing zal vinden. Dus mocht je op zoek zijn naar een advocaat in hart en nieren dan ben je bij Herrings&Pirone op het juiste adres! Gr .Stefanie
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
8 Maart 2023
Ik had heel kort de tijd voor mijn zaak. Ze reageerde super snel. En ondanks ze niet specifiek nog wat konden met mijn zaak. Heeft ze me goede tips gegeven en een fijn gesprek gehad. Voelde me gehoord. Heel erg bedankt.
Jeannet Kuijpers
Jeannet Kuijpers
15 Februari 2023
Hartelijk dank Corina voor het geweldige pleidooi wat je heb gehouden. Zeer dankbaar hiervoor. Van 90 uur werkstraf naar 30 uur. 👏👏👏👏👏🤮
Yonghai chen
Yonghai chen
14 Februari 2023
Ik ben zeer goed geholpen door mevrouw Herrings, zij legt alles zeer goed en duidelijk uit zodat je niet voor verrassingen komen te staan .
× Hoe kan ik je helpen?