Close

20 maart 2022

Dagvaarding politierechter ontvangen?

Heeft u een dagvaarding voor de politierechter ontvangen, en valt dit bericht u zwaar? Neem dan contact op met Dé Strafpleiters. Vanzelfsprekend staan Dé Strafpleiters voor u klaar en zorgen ervoor dat u onmiddellijk de beste juridische bijstand krijgt in uw strafzaak!

Heeft u de dagvaarding voor de politierechter al ontvangen of verwacht u er één van het Openbaar Ministerie te krijgen, dan moet u zich goed voorbereiden op de opkomende zitting bij de politierechter. In de dagvaarding is de tenlastelegging opgenomen. Met andere woorden staan in de dagvaarding alle strafbare feiten omschreven waarvan u wordt verdacht. Tevens wordt in de tenlastelegging het betreffende wetsartikel uit het Wetboek van Strafrecht genoemd. Dé Strafpleiters zullen samen met u een verdediging gaan bepalen.

Ondanks dat de politierechter over het algemeen iets minder ernstige strafbare feiten behandelt, kan een veroordeling door de politierechter wel verstrekkende gevolgen voor u hebben, denk hierbij aan een strafblad dat ook weer voor problemen kan zorgen voor het verkrijgen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) of een beveiligingspas. Denk er dus niet te licht over en laat u altijd verdedigen door een gespecialiseerd ervaren strafpleiter! Ook als u zelf niet van plan bent om te verschijnen op de zitting bij de politierechter. Dan zult u immers bij verstek worden veroordeeld. Bovendien kan de straf bij niet verschijnen voor de politierechter zelfs hoger uitvallen, dan wanneer u wel verschijnt. De politierechter is namelijk niet in staat om rekening te houden met uw persoonlijke omstandigheden, hetgeen zijn doorwerking kan hebben in de strafmaat. Verschijnt u niet, dan kunt u dus ook geen verdediging voeren. Laat dit in ieder geval niet gebeuren, want zelfs als u niet wilt verschijnen, kunt u wel een strafrechtadvocaat bepaaldelijk machtigen om namens u de verdediging in uw strafzaak te voeren! Soms is het echter wel belangrijk dat u wel verschijnt, afhankelijk van de gekozen verdedigingsstrategie. Dé Strafpleiters zijn ervaren gespecialiseerde strafrechtadvocaten die u hier uiteraard het beste in kunnen adviseren.

Dus heeft u een dagvaarding ontvangen om te verschijnen voor de politierechter? Wacht dan niet langer, en neem direct contact met ons op! Wij gaan dan samen met u de strijd aan!

Jorrit Hermes
Jorrit Hermes
23 September 2023
Corina heeft één van mijn cliënten enorm geholpen. Ze is scherp, toegankelijk en uiterst professioneel.
Patrick Van B.
Patrick Van B.
29 Juni 2023
Fijne communicatie, verstand van zaken en nemen je stap voor stap mee in het hele proces. Ik ben blij dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen een gespecialiseerd kantoor in de arm te nemen die me ook tijdens het verhoor bijstonden. Uiteindelijk met als succesvol resultaat het seponeren van de zaak! Nogmaals super bedankt om me te helpen om deze nachtmerrie eindelijk zo af te kunnen sluiten!
Nino Kikilasjvili
Nino Kikilasjvili
14 Juni 2023
Ontzettend geholpen door mw. Herrings en een hele fijne vrouw in de omgang en het contact! Weet mensen gerust te stellen maar is wel eerlijk en direct. Echt een aanrader!
roon
roon
10 Juni 2023
bij 1e kennismaking met mr Herrings dacht ik heel even uhmmm 🤔 (maar dit was dan ook in een vervelende situatie) maar deze relatief jonge advocaten duiken echt in jouw dossier inclusief de punten en komma's. en het maakt niet wat voor juridisch onderwerp dan ook. recht of onrecht. de ovj kreeg het er warm van.
Stefanie Meijers
Stefanie Meijers
18 April 2023
Wat ben ik blij dat wij hebben gekozen voor deze toppers! Mr Herrings heeft ons heel erg goed bijgestaan in een heel heftige periode. Deze vrouw is niet alleen een heel goede advocaat maar vooral ook een gewoon mens,die weet wat je doormaakt. Niets is haar te veel en je kunt met alle vragen bij haar terecht en krijgt er snel antwoord op in gewoon nederlands en niet van die juridische taal waar niemand iets van begrijpt. Komt ze er zelf even niet uit dan weet zij zeer kundige collega’s te vinden waarmee ze dan een oplossing zal vinden. Dus mocht je op zoek zijn naar een advocaat in hart en nieren dan ben je bij Herrings&Pirone op het juiste adres! Gr .Stefanie
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
8 Maart 2023
Ik had heel kort de tijd voor mijn zaak. Ze reageerde super snel. En ondanks ze niet specifiek nog wat konden met mijn zaak. Heeft ze me goede tips gegeven en een fijn gesprek gehad. Voelde me gehoord. Heel erg bedankt.
Jeannet Kuijpers
Jeannet Kuijpers
15 Februari 2023
Hartelijk dank Corina voor het geweldige pleidooi wat je heb gehouden. Zeer dankbaar hiervoor. Van 90 uur werkstraf naar 30 uur. 👏👏👏👏👏🤮
Yonghai chen
Yonghai chen
14 Februari 2023
Ik ben zeer goed geholpen door mevrouw Herrings, zij legt alles zeer goed en duidelijk uit zodat je niet voor verrassingen komen te staan .
× Hoe kan ik je helpen?