Close

Een uitnodiging voor aanhouding en verhoor ontvangen

Home » Een uitnodiging voor aanhouding en verhoor ontvangen

 

Het ontvangen van een uitnodiging voor aanhouding en verhoor kan een verontrustende ervaring zijn. In deze cruciale fase is het van belang om te steunen op deskundige juridische hulp. Bij De Strafpleiters in Rijen staan wij klaar om u te begeleiden en te ondersteunen gedurende het gehele proces. Ons team van ervaren advocaten begrijpt de complexiteit en de gevoeligheden die komen kijken bij een uitnodiging voor aanhouding en verhoor.

Uw advocaat als u een uitnodiging voor aanhouding en verhoor heeft ontvangen

Bij het ontvangen van een uitnodiging voor aanhouding en verhoor, is het belangrijk om direct actie te ondernemen. Neem geen risico’s en laat u bijstaan door een strafrechtadvocaat. Onze advocaten adviseren u over de te nemen stappen, helpen bij het voorbereiden op het verhoor en zorgen ervoor dat uw kant van het verhaal juist en volledig naar voren komt. Een uitnodiging voor aanhouding en verhoor is een ernstige zaak, maar met de juiste juridische ondersteuning staat u sterker. Wij zorgen ervoor dat uw rechten gewaarborgd blijven en dat u goed voorbereid het verhoor ingaat. Denkt u hierbij aan zaken zoals:

Maak vandaag nog een afspraak

Heeft u een uitnodiging voor aanhouding en verhoor ontvangen en zoekt u juridische bijstand? Vul ons aanmeldformulier in of stuur een e-mail naar info@destrafpleiters.nl en maak een afspraak met een van onze gespecialiseerde advocaten. Wij staan klaar om u te helpen en te zorgen voor de beste juridische verdediging. Uw zaak is bij ons in goede handen. Neem nu de eerste stap naar een effectieve verdediging.

Bekijk onze succes stories

Succes stories

Jorrit Hermes
Jorrit Hermes
23 September 2023
Corina heeft één van mijn cliënten enorm geholpen. Ze is scherp, toegankelijk en uiterst professioneel.
Patrick Van B.
Patrick Van B.
29 Juni 2023
Fijne communicatie, verstand van zaken en nemen je stap voor stap mee in het hele proces. Ik ben blij dat ik er uiteindelijk voor heb gekozen een gespecialiseerd kantoor in de arm te nemen die me ook tijdens het verhoor bijstonden. Uiteindelijk met als succesvol resultaat het seponeren van de zaak! Nogmaals super bedankt om me te helpen om deze nachtmerrie eindelijk zo af te kunnen sluiten!
Nino Kikilasjvili
Nino Kikilasjvili
14 Juni 2023
Ontzettend geholpen door mw. Herrings en een hele fijne vrouw in de omgang en het contact! Weet mensen gerust te stellen maar is wel eerlijk en direct. Echt een aanrader!
roon
roon
10 Juni 2023
bij 1e kennismaking met mr Herrings dacht ik heel even uhmmm 🤔 (maar dit was dan ook in een vervelende situatie) maar deze relatief jonge advocaten duiken echt in jouw dossier inclusief de punten en komma's. en het maakt niet wat voor juridisch onderwerp dan ook. recht of onrecht. de ovj kreeg het er warm van.
Stefanie Meijers
Stefanie Meijers
18 April 2023
Wat ben ik blij dat wij hebben gekozen voor deze toppers! Mr Herrings heeft ons heel erg goed bijgestaan in een heel heftige periode. Deze vrouw is niet alleen een heel goede advocaat maar vooral ook een gewoon mens,die weet wat je doormaakt. Niets is haar te veel en je kunt met alle vragen bij haar terecht en krijgt er snel antwoord op in gewoon nederlands en niet van die juridische taal waar niemand iets van begrijpt. Komt ze er zelf even niet uit dan weet zij zeer kundige collega’s te vinden waarmee ze dan een oplossing zal vinden. Dus mocht je op zoek zijn naar een advocaat in hart en nieren dan ben je bij Herrings&Pirone op het juiste adres! Gr .Stefanie
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
Sorayah Van Hasseln. Bb. Ch
8 Maart 2023
Ik had heel kort de tijd voor mijn zaak. Ze reageerde super snel. En ondanks ze niet specifiek nog wat konden met mijn zaak. Heeft ze me goede tips gegeven en een fijn gesprek gehad. Voelde me gehoord. Heel erg bedankt.
Jeannet Kuijpers
Jeannet Kuijpers
15 Februari 2023
Hartelijk dank Corina voor het geweldige pleidooi wat je heb gehouden. Zeer dankbaar hiervoor. Van 90 uur werkstraf naar 30 uur. 👏👏👏👏👏🤮
Yonghai chen
Yonghai chen
14 Februari 2023
Ik ben zeer goed geholpen door mevrouw Herrings, zij legt alles zeer goed en duidelijk uit zodat je niet voor verrassingen komen te staan .
× Hoe kan ik je helpen?